Πήρε το Σκουντέτο η Μίλαν

Οι 80.000 τιφόζι στο «Σαν Σίρο» είδαν τον Πίπο Ιντσάγκι να επιστρέφει στη δράση, την Μίλαν να κερδίζει με 4-1 την Κάλιαρι, την απονομή του τίτλου και το πανηγύρισαν έξαλλα!

Το κλίμα, φυσικά, ήταν...
γιορτινό πολύ πριν την έναρξη του ματς και από το 22ο λεπτό, όταν ο Ρομπίνιο άνοιξε το σκορ με ωραία προσπάθεια και σουτ από το ύψος της περιοχής, έγινε ακόμη περισσότερο! Αμέσως μετά, στο 24', ο Γκατούζο με κεφαλιά εκτός περιοχής και με τον αντίπαλο τερματοφύλακα εξουδετερωμένο έκανε το 2-0 εν μέσω αποθέωσης,
για να έρθει το 3-0 στο 35' ξανά από τον Ρομπίνιο, αυτή τη φορά με πλασέ μετά από ασίστ του Πάτο.

Η Κάλιαρι μείωσε σε 3-1 με τον Κοσού στο 38', ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι έριξε στο ματς με το ξεκίνημα της επανάληψης τον Πίρλο που ενδέχεται να πραγματοποίησε την τελευταία του εμφάνιση μπροστά στους οπαδούς της Μίλαν καθώς τον θέλει η Γιουβέντους και στο 77' ήρθε και το 4-1 με κοντινό πλασέ του Ζέεντορφ, μετά από νέα ασίστ του Ιντσάγκι.

Ο πάντα εκδηλωτικός Αντριάνο Γκαλιάνι πανηγύρισε έξαλλα ακόμη και το... 4-1, αλλά λίγα λεπτά μετά όλο το «Σαν Σίρο» σηκώθηκε στο πόδι για να αποθεώσει τον Ιντσάγκι, ο οποίος μπήκε ως αλλαγή πραγματοποιώντας την επανεμφάνιση του μετά από πολύμηνη απουσία λόγω του σοβαρού τραυματισμού στο γόνατο.

Η Κάλιαρι περίμενε το τέλος του ματς καθώς είχε ρόλο κομπάρσου και οι Ροσονέρι περίμεναν το τελευταίο σφύριγμα για να γίνει και η απονομή του πρωταθλήματος, με τους τιφόζι στις εξέδρες να παραληρούν για την επιστροφή στην κορυφή μετά το 2004!
Keywords
Τυχαία Θέματα