Οι εκπρόσωποι στο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ

Εκπρόσωποι των κομμάτων απηύθυναν χαιρετισμό κατά το 9ο Συντακτικό Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ που σήμερα ξεκίνησε τις εργασίες του.

Ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Μανώλης Κεφαλογιάννης είπε ότι «η Ελλάδα χρειάζεται μία κοινοβουλευτική επανάσταση, που θα τα ανατρέψει όλα. Η χώρα μας χρειάζεται αλλαγή στα όρια της συντακτικής Bουλής».

Ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ,

Σπύρος Λυκούδης τόνισε ότι οι πάντες είναι υποχρεωμένοι να δουν τις διάχυτες ευθύνες για να μπορούν να γίνουν οι απαραίτητες υπερβάσεις.

Ο βουλευτής του ΚΚΕ, Γιάννης Γκιόκας σημείωσε ότι ο λαός δεν μπορεί να επιστρέψει στα επίπεδα διαβίωσης του παρελθόντος και τάχθηκε υπέρ της απαγκίστρωσης από την Ε.Ε. και της μονομερούς κατάργησης των μνημονίων.

Ο πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων της Κυπριακής Δημοκρατίας, Γιαννάκης Ομήρου υποστήριξε ότι «η Ευρώπη δεν είναι το πρόβλημα, αλλά η λύση. Στην Κύπρο που επίσης επλήγη από οικονομική κρίση, αντιμετωπίζουμε τη διαπραγμάτευση που θα έχει επιπτώσεις στη κοινωνία. Οι λογικές ότι η συρρίκνωση εισοδημάτων θα οδηγήσουν σε έξοδο από κρίση, έχουν αποτύχει και απειλούν την ίδια την ύπαρξη ευρωζώνης».

The post Οι εκπρόσωποι στο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ appeared first on Ειδήσεις 24/7 από την Ελλάδα και τον Κόσμο | Enimerwsi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα