Ανανεώνει με Ατλέτικο ο Σιμεόνε

Κατάφερε να κατακτήσει το Γιουρόπα Λιγκ της περασμένης περιόδου νικώντας την Αθλέτικ Μπιλμπάο στον τελικό, καθώς και το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ, επικρατώντας της Τσέλσι. Στόχος του είναι να… τριτώσει το καλό, κατακτώντας και το Κόπα Ντελ Ρέι, με αντίπαλο τη Ρεάλ Μαδρίτης. Με αυτές τις επιτυχίες, ο Ντιέγκο Σιμεόνε μπορεί να χαρακτηριστεί ως ένας πολύ πετυχημένος τεχνικός, κάτι που φαίνεται πως αναγνωρίζει η διοίκηση της Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία είναι έτοιμη να του προσφέρει νέο συμβόλαιο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ισπανικών εφημερίδων, απομένουν ελάχιστες λεπτομέρειες

για να επέλθει συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές. Η διοίκηση προτίθεται να προσφέρει τετραετές συμβόλαιο, με αυξημένες ετήσιες αποδοχές, κάτι που φαίνεται να ικανοποιεί τον Αργεντινό τεχνικό.

Οι πληροφορίες θέλουν τον Σιμεόνε να περνά από τα γραφεία της Ατλέτικο Μαδρίτης εντός των προσεχών ημερών προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Αυτό θα γίνει μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας.

Αν όλα εξελιχθούν ομαλά, οι παράγοντες του συλλόγου θα καλέσουν σε σύσκεψη τον Σιμεόνε, προκειμένου να οργανώσουν τη νέα χρονιά. Σε πρώτο πλάνο θα βρεθούν οι μεταγραφικές κινήσεις, η προετοιμασία, καθώς και οι στόχοι που θα τεθούν.

Πηγή: sport-fm.gr

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post Ανανεώνει με Ατλέτικο ο Σιμεόνε appeared first on Ειδήσεις 24/7 από την Ελλάδα και τον Κόσμο | Enimerwsi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα