Κρίσιμη εβδομάδα για Βιντιάδη

Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να φανούν καθαρά οι προθέσεις του Δημήτρη Βιντιάδη για τη διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ. Ο Χιώτης επιχειρηματίας έχει εκφράσει εδώ και καιρό το ενδιαφέρον του για να συμμετάσχει στο διοικητικό σχήμα της Ένωσης, ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν...
υπάρχει κάποια ουσιαστική εξέλιξη και η αισιοδοξία των πρώτων ημερών έχει δώσει τη θέση της στον προβληματισμό.

Ο Δημήτρης Βιντιάδης είναι σε ανοικτή επικοινωνία με τον Ανδρέα Δημητρέλο, ο οποίος έχει ανταποκριθεί σε κάθε…
κάλεσμα του επιχειρηματία, μεταφέροντάς του όλα τα στοιχεία της ΠΑΕ, ούτως ώστε, ο πρώτος να έχει καθαρή εικόνα για την κατάσταση που επικρατεί στο «Δικέφαλο».

Σύμφωνα με πληροφορίες από την πλευρά του Έλληνα εφοπλιστή, αναφέρουν πως πρώτα ο Δημήτρης Βιντιάδης θέλει να πάει στην Εφορία, ούτως ώστε να μάθει από πρώτο… χέρι για τα χρέη της ομάδας και στην συνέχεια να ξεκινήσει ο έλεγχος στην ΠΑΕ.

Ωστόσο, πολλά είναι τα ερωτηματικά για τις ενέργειες του Χιώτη επιχειρηματία, όπως για παράδειγμα, γιατί ο έλεγχος έχει αργήσει να ξεκινήσει, ειδικά από τη στιγμή που η ΠΑΕ έστειλε όλα τα οικονομικά στοιχεία στην πλευρά των επενδυτών στην Αγγλία.

Όπως και να έχουν τα πράγματα, οι άνθρωποι της Ένωσης εμφανίζονται… διατεθειμένοι να περιμένουν για λίγες ακόμα μέρες την πλευρά των επιχειρηματιών, εκφράζοντας την αισιοδοξία τους για την συγκεκριμένη υπόθεση.
Keywords
Τυχαία Θέματα