Αθανασιάδης: «Στόχος μας είναι το πρωτάθλημα»

Ο ΠΑΟΚ έχει ως αρχικό στόχο τον τίτλο της Super League, όπως υποστήριξε ο Στέφανος Αθανασιάδης. Ο Έλληνας επιθετικός του «Δικέφαλου», έδωσε το «παρών» στη βάφτιση του τρίτου γιου του Γιώργου Δώνη και σε δηλώσεις του στην κάμερα της δημόσιας τηλεόρασης, μίλησε για...
τους στόχους των «ασπρόμαυρων», αλλά και την επιθυμία του να αγωνιστεί με τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας.

Συγκεκριμένα,
ο νεαρός φορ, μίλησε για:

Το παιχνίδι του Σαββάτου με την ΑΕΚ: «Είναι γεγονός ότι από αυτό το παιχνίδι, κρατάμε μόνο τους τρεις βαθμούς. Μπορεί να μην ήταν μεγάλο παιχνίδι αυτό που κάναμε με βάση την εικόνα και την απόδοση μας, επομένως σημασία για μας έχουν οι τρεις βαθμοί».

Τα συνεχόμενα τέρματα που έχει πετύχει: «Το θέμα του σκοραρίσματος, δεν έχει να κάνει μόνο με μένα προσωπικά, αλλά με ολόκληρη την ομάδα. Αυτά που κάνουμε στο γήπεδο, να ξέρετε ότι τα δουλεύουμε κάθε μέρα στην προπόνηση».

Την Εθνική ομάδα: «Το έχω δηλώσει και πρόσφατα, ότι είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εκεί, άσχετα αν δεν έχω παίξει. Ειλικρινά θέλω σαν τρελός να παίξω και για την εθνική, το περιμένω πώς και πώς, αλλά είναι θέμα προπονητή, αυτός θ’ αποφασίσει πότε θα γίνει κάτι τέτοιο».

Την δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις από τον Γιώργο Δώνη: «Από τη στιγμή που ξεκίνησε η προετοιμασία, έχουν αλλάξει αρκετά πράγματα. Ξέραμε ότι θα είναι δύσκολα αλλά όλα αυτά μας έχουν βγει μέχρι αυτή τη στιγμή».

Την παρουσία του Ιβάν Σαββίδη στην ομάδα: «Είναι κοντά στην ομάδα και τους παίκτες όπως και ο προπονητής. Μας ευχαριστεί αυτό και στόχος μας πάντα είναι το πρωτάθλημα».
Keywords
Τυχαία Θέματα