«Απόλυτη εμπιστοσύνη στην ομάδα…»

Πλήρη κάλυψη στον Ντούσαν Μπάγεβιτς και τους παίκτες του Ατρομήτου που αποδοκιμάστηκαν από μερίδα του κόσμου μετά το χθεσινό 0-0 με τον Λεβαδειακό στο Περιστέρι παρείχε ο πρόεδρος της ομάδας, Γιώργος Σπανός μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. «Η εικόνα της ομάδας δεν αρέσει σε κανέναν, αλλά έχουμε εμπιστοσύνη στον προπονητή και τους παίκτες και θεωρούμε την ανάκαμψη θέμα χρόνου», τόνισε....
«Καλύτερα αυτό το πρωτάθλημα από εκείνα με τους υπερβατικούς προϋπολογισμούς», πρόσθεσε.

Αναλυτικά, ο Γιώργος Σπανός
μίλησε στον πρώτο αθλητικό σταθμό της χώρας για:

-τη χθεσινή ισοπαλία με τον Λεβαδειακό: «Τα τελευταία αποτελέσματα έχουν φέρει ένα άγχος. Χθες είχαμε κάποιες φάσεις στην αρχή για να σκοράρουμε κι όσο περνά η ώρα αυτό βαραίνει τους ποδοσφαιριστές. Παίξαμε με έναν αντίπαλο που έπαιξε πολύ κλειστά και όλα αυτά συνετέλεσαν στο 0-0».

-τον έντονο διάλογο που είχε με οπαδούς μετά το χθεσινό ματς: «Οι φίλαθλοι αποδοκίμαζαν συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές στη διάρκεια του αγώνα, που αυτό για μένα ήταν λάθος και αυτοί που στο τέλος του αγώνα εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους για την εικόνα της ομάδας. Η καλοπροαίρετη κριτική είναι μέσα στο πρόγραμμα. Δεν θέλουμε φιλάθλους-μαριονέτες. Εγώ τα έχω με φιλάθλους που κάνουν κακό στην ομάδα και αποδοκίμαζαν παίκτες για ένα κακό κοντρόλ ή για μια λάθος πάσα στη διάρκεια του αγώνα. Σε καμία περίπτωση δεν έχει διαταραχθεί η σχέση μου με τους φιλάθλους».

-τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα του Ατρομήτου: «Εμείς στον Ατρόμητο κι εγώ προσωπικά έχουμε διαχειριστεί πιο δύσκολες καταστάσεις. Σίγουρα η εικόνα της ομάδας δεν αρέσει σε κανέναν. Τις εξηγήσεις θα της δώσει ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές. Εμείς σαν διοίκηση δεν έχουμε χάσει την εμπιστοσύνη μας στον προπονητή και την ομάδα. Οι νίκες έχει πολλούς πατεράδες. Στις ήττες χρειάζεται στήριξη. Πριν ένα μήνα μάς αποθέωναν όλοι και ο Τύπος δημιούργησε πολύ μεγάλες προσδοκίες. Δεν χάθηκε τίποτα που η ομάδα τις τελευταίες αγωνιστικές κάνει μια κοιλιά. Είμαστε όλοι εδώ για να βοηθήσουμε την ομάδα να επανέλθει στο δρόμο των επιτυχιών, με ηρεμία, σύνεση και χωρίς ακραίες αντιδράσεις και υπερβολές. Έχουμε πλήρη εμπιστοσύνη στους παίκτες και τους ποδοσφαιριστές και θεωρούμε την ανάκαμψη θέμα χρόνου. Θα βρούμε τις λύσεις για να προχωρήσει η ομάδα και να πετύχει τους στόχους της».

-τη συνεργασία του με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς: «Η συνεργασία μου με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς είναι άριστη. Είναι ένας άνθρωπος με έντονα συναισθήματα, ανοικτός στο διάλογο, προβληματίζεται και ζητά τη γνώμη μας. Οι συνθήκες που παρέχουμε στον ίδιο και τους παίκτες είναι ιδανικές».

-τους στόχους του Ατρομήτου: «Αν ο Ατρόμητος δεν μπει στην πεντάδα θα είναι αποτυχία. Δεν έχουμε ζητήσει κάτι παραπάνω από την ομάδα μας. Με την εικόνα του πρωταθλήματος, τις συνθήκες που έχουμε σαν ομάδα, το ρόστερ μας και τα προβλήματα που έχουν οι άλλες ομάδες, αυτό είναι το λιγότερο που ζητάμε. Ο κόσμος έχει προσδοκίες από τον Ατρόμητο και δικαίως, γιατί η ίδια η
Keywords
Τυχαία Θέματα