Κονσεϊσάο υπό τις… ευλογίες Σάντος!

Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο είναι ο ξένος προπονητής με τον οποίο είναι σε συζητήσεις η ΑΕΚ και δεν αποκάλυψε ο Ανδρέας Δημητρέλος στη σημερινή (05/10) γενική συνέλευση της ΠΑΕ στα Σπάτα...
Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, οι επαφές με τον Πορτογάλο τεχνικό βρίσκονται σε προχωρημένο επίπεδο, καθώς του έχει κατατεθεί πρόταση για 1+1 χρόνο συνεργασίας, ενώ οι διοικούντες την ΑΕΚ φέρονται να ζήτησαν και τη γνώμη του Φερνάντο Σάντος, ο οποίος όχι μόνο έκανε
θετική εισήγηση, αλλά λέγεται πως συμβούλεψε τον άλλοτε άσο του ΠΑΟΚ να κάτσει στην άκρη του «κιτρινόμαυρου» πάγκου. Κάτι ανάλογο δε έκανε και άλλοτε συνεργάτης του ομοσπονδιακού τεχνικού στην ΑΕΚ, Ζορζ Ροζάριο, ο οποίος πλέον εκτελεί χρέη βοηθού δίπλα στον Κονσεϊσάο στην Ολιανένσε.

Ο 38χρονος παλαίμαχος διεθνής Πορτογάλος (56 συμμετοχές και 12 γκολ με το εθνόσημο) - ο οποίος έκανε μεγάλη καριέρα σε Πόρτο, Λάτσιο, Πάρμα, Ίντερ και Σταντάρ Λιέγης μεταξύ άλλων - εργάζεται από τον Ιανουάριο του 2012 ως πρώτος προπονητής, ενώ την περασμένη περίοδο οδήγησε την Ολιανένσε στην όγδοη θέση του πρωταθλήματος. Η πορτογαλική ομάδα πάντως δεν έχει ξεκινήσει καλά τη φετινή σεζόν, καθώς μετά από πέντε αγωνιστικές, είναι προτελευταία με τέσσερις βαθμούς.

Παράλληλα, αξίζει τέλος να σημειωθεί πως οι άνθρωποι της ΑΕΚ δεν έχουν εγκαταλείψει την περίπτωση του Μίλινκο Πάντιτς, προκειμένου να έχουν έτοιμη την εναλλακτική.
Keywords
Τυχαία Θέματα