«Κανένα παιδί χωρίς γάλα»

Κανένα παιδί χωρίς γάλα από την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Τρικάλων και Εργοστάσιο Γάλακτος της πόλης. Συγκεκριμένα κατόπιν πρότασης του Προέδρου της Ε.Α.Σ.Τ. και Διευθύνοντος Συμβούλου Γαλακτοβιομηχανίας Αχιλλέα Λιούτα και στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, αναλαμβάνει πρωτοβουλία προκειμένου να υλοποιηθεί αλλά κυρίως να διαχυθεί στην κοινωνία το μήνυμα: Κανένα παιδί χωρίς γάλα.

Ειδικότερα, με κεντρικό μήνυμα «Κανένα παιδί χωρίς γάλα», αναλαμβάνει πρωτοβουλία για τη δωρεάν παροχή γάλακτος σε παιδιά οι οικογένειες των οποίων αδυνατούν οικονομικά

να τους το παράσχουν.

Για το σκοπό αυτό, η Ε.Α.Σ. Τρικάλων και το Εργοστάσιο Γάλακτος καλούν Οργανώσεις και τους Φιλανθρωπικούς Συλλόγους της περιοχής να ανταποκριθούν στο μήνυμα και από κοινού να εργαστούν για να υλοποιηθεί στην πράξη.

Η διανομή του γάλακτος θα γίνεται μέσω κουπονιών τα οποία σε συνεργασία με τις Οργανώσεις και τους Συλλόγους, θα διατεθούν στις άπορες οικογένειες και οι οποίες θα μπορούν να τα προσκομίζουν στο πρατήριο του Εργοστασίου Γάλακτος για να λάβουν απολύτως δωρεάν τις αναγκαίες για τα παιδιά τους ποσότητες γάλακτος.

Σε πρώτη φάση, η Ε.Α.Σ. Τρικάλων και Εργοστάσιο Γάλακτος αναλαμβάνουν, όπως έγινε γνωστό τη δέσμευση διάθεσης 100 λίτρων παστεριωμένου γάλακτος ημερησίως.

Δωρεά από Γερμανοελληνικό Σύλλογο για το Κοινωνικό Φαρμακείο

Στο μεταξύ, την αποδοχή δωρεάς ποσού 8.000 ευρώ από τον Γερμανοελληνικό Σύλλογο «HELLAS» Άμπεργκ της Αδελφοποιημένης πόλης Άμπεργκ Γερμανίας, για τις ανάγκες του Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου Τρικκαίων αποφάσισε χθες βράδυ το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Τρικκαίων.

Στην εισήγησή του ο αρμοδιος αντιδήμαρχος Ζήσης Γκουγκουστάμος σημείωσε ότι στα πλαίσια της συνεργασίας του Γερμανοελληνικού συλλόγου «HELLAS» Άμπεργκ, της αδελφοποιημένης πόλης Άμπεργκ της Γερμανίας, με τις υπηρεσίες του Δήμου Τρικκαίων για τις ανάγκες των κοινωνικών δομών του Δήμου, στάλθηκε επιστολή με την οποία γνωστοποιούν τη συγκέντρωση του ποσού των 8.000 ευρώ. Το παραπάνω ποσό συγκεντρώθηκε με στόχο την ενίσχυση του Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου Τρικκαίων.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα