Καλοβλέπει Κονέ η Ίντερ

Με τις εξαιρετικές εμφανίσεις του, αλλά και τα σημαντικά γκολ που έχει πετύχει, ο Παναγιώτης Κονέ δύσκολα θα συνεχίσει την καριέρα του στη Μπολόνια, αφού οι μεγάλοι σύλλογοι της Ιταλίας έχουν, ήδη, στρέψει το βλέμμα τους πάνω του. Αυτό φαίνεται από δημοσίευμα της «Gazzetta dello sport», στο οποίο γίνεται εκτενής αναφορά στις μεταγραφικές κινήσεις της Ίντερ.

Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες της εφημερίδας, οι άνθρωποι της Ίντερ έχουν εντυπωσιαστεί από τον Έλληνα διεθνή και είναι έτοιμοι να καταθέσουν

επίσημη πρόταση στη διοίκηση της Μπολόνια, προκειμένου να αποκτήσουν τον Κονέ το ερχόμενο καλοκαίρι.

Αυτό που αυξάνει τις πιθανότητες να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή αυτή είναι οι καλές σχέσεις ανάμεσα στους δύο συλλόγους, καθώς και η ηλικία του παίκτη. Ο προπονητής της Ίντερ, Αντρέα Στραματσόνι, έχει τονίσει πως επιθυμεί να δουλεύει με παίκτες που διψούν για διακρίσεις και ο Κονέ είναι ένας από αυτούς.

Ακόμα, βέβαια, είναι νωρίς για να γίνουν γνωστές πληροφορίες της επικείμενης πρότασης, αλλά η «Gazzetta dello sport» δείχνει σίγουρη πως σύντομα θα γίνουν οι πρώτες επαφές ανάμεσα στις διοικήσεις των δύο συλλόγων.

Πηγή: sport-fm.gr

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post Καλοβλέπει Κονέ η Ίντερ appeared first on Enimerwsi.gr | Ειδήσεις 24/7.

Keywords
Τυχαία Θέματα