Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης (Επαν. Ημιτ.): Σε ποιον θα πάει το… Όσκαρ του τελικού;

Στοιχηματίστε για το αποτέλεσμα του ημιτελικού τώρα στην www.mybet.com

Επαναληπτικός ημιτελικός του Κόπα ντελ Ρέι. Μετράει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση επανάληψης του σκορ του πρώτου αγώνα στην κανονική διάρκεια, ακολουθεί παράταση και –αν χρειαστεί- πέναλτι.

* Στο G/G έχουν τελειώσει οι τελευταίες 11 «κόντρες» τους για όλες τις διοργανώσεις (ανεξαρτήτως έδρας). Συνδυασμός με Over 2,5 σε 9 περιπτώσεις (Over 3,5 σε 6 περιπτώσεις).

* Η Μπαρτσελόνα

έχει πετύχει συνολικά 20 γκολ στη φετινή πορεία της στο Κόπα ντελ Ρέι, ενώ η Ρεάλ 16 (σε σύνολο 7 αγώνων). Αντίστοιχα, οι «μπλαουγκράνα» έχουν δεχθεί 6 γκολ και οι «μερένγκες» 5.

* Στον πάγκο της Μπαρτσελόνα θα καθίσει σήμερα για μία ακόμα φορά ο Ρούρα, καθώς ο Τίτο Βιλανόβα συνεχίζει την αποθεραπεία του επί αμερικανικού εδάφους, στη γνωστή «μάχη» του με την επάρατο νόσο.

Επισκεφθείτε τώρα το mybet.com , γραφτείτε για να στοιχηματίστε στον ημιτελικό και κερδίστε αυτόματα 100€ δωρεάν μέσω αυτού του συνδέσμου, μία παροχή της εταιρείας για όλους τους επισκέπτες του enimerwsi.gr

To εισαγωγικό κείμενο είναι από τους betarades.com

The post Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης (Επαν. Ημιτ.): Σε ποιον θα πάει το… Όσκαρ του τελικού; appeared first on Enimerwsi.gr | Ειδήσεις 24/7.

Keywords
Τυχαία Θέματα