Ικανοποιημένος ο Πρίντεζης

Την βελτίωση που παρουσίασε η εικόνα του Ολυμπιακού, κρατούν στο λιμάνι, κάτι που φάνηκε και από τις δηλώσεις του Γιώργου Πρίντεζη. Ο διεθνής άσος των «ερυθρόλευκων» αναφέρθηκε στο παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ και τόνισε πως το αποτέλεσμα δεν μετράει, αλλά αυτό που έχει...
σημασία είναι η εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα.

«Ο κόουτς επέλεξε να παίξουμε αυτή την περίοδο με μία πολύ καλή ομάδα, αλλά σε τέτοια παιχνίδια η νίκη δεν έχει σημασία.
Αυτό που κρατάμε, είναι ότι υπάρχει διάθεση. Αλλά και τη βελτίωση που δείξαμε στην άμυνά μας σε σχέση με το προηγούμενο φιλικό που δώσαμε. Έχουμε ακόμα πολλά πράγματα να διορθώσουμε. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να δουλέψουμε σκληρά», δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Πρίντεζης στην εφημερίδα «Γαύρος».

Και συνέχισε: «Είναι κάποιες στιγμές μέσα στα φιλικά, σε ορισμένα σημεία του παιχνιδιού, που αισθανόμαστε ασφάλεια και ότι κάτι καλό θα πετύχουμε λόγω της ομοιογένειας που έχουμε. Είναι χρήσιμο το γεγονός ότι γνωρίζουμε το τι μπορεί να προσφέρει ο κάθε συμπαίκτης μας, τι του αρέσει να κάνει μέσα στο παρκέ. Εκτός τώρα, από το ότι μπορούμε να παίξουμε πολύ γρήγορα είναι καλό για μας ότι αρχίζουμε και δείχνουμε καλή εικόνα στο 5 εναντίον 5».
Καταλήγοντας για το εάν το φιλικό με την ΤΣΣΚΑ, του… θύμισε τον τελικό της Ευρωλίγκας είπε: «Ο τελικός της Ευρωλίγκας έχει ξεχωριστή θέση στο μυαλό μου. Είναι όμως δύο διαφορετικά παιχνίδια και το σημερινό ήταν χρήσιμο και για τους δύο, ήταν μία πολύ καλή προπόνηση και για τις δύο ομάδες».
Keywords
Τυχαία Θέματα