Χαρούμενος ο Αμπντούν

Ο Τζαμέλ Αμπντούν υπέγραψε νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό και ο Αλγερινός μέσος στις δηλώσεις που έκανε χθες στο αεροδρόμιο λίγο πριν από την αναχώρηση των πρωταθλητών για τα Γιάννενα δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για την επέκταση της...
συνεργασίας του με τους Πειραιώτες. «Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό.

Ηταν κάτι που το
ήθελα και χρειάστηκαν μόλις λίγα λεπτά για να συμφωνήσουμε με τον πρόεδρο. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με αυτή την εξέλιξη και αυτό δεν αφορά μόνο το οικονομικό, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο μου μίλησε ο πρόεδρος.

Η συμπεριφορά του απέναντί μου ήταν φανταστική. Θέλαμε και οι δύο πλευρές να υπογράψουμε νέο συμβόλαιο και αυτό έγινε. Επαναλαμβάνω ότι δεν χρειάστηκε να πούμε πολλά με τον πρόεδρο, συμφωνήσαμε σε λίγα λεπτά».
Φουστέρ: «Εγινε αυτό που ήθελα»
Στο θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του αναφέρθηκε και ο Νταβίδ Φουστέρ, με τον Ισπανό άσο του Ολυμπιακού να τονίζει. «Ηταν κάτι που το ήθελα γιατί αισθάνομαι πολύ καλά στον Ολυμπιακό. Είμαι πολύ χαρούμενος αλλά αυτό που με απασχολεί τώρα είναι το επόμενο παιχνίδι της ομάδας στο οποίο πρέπει να νικήσουμε. Αυτό έχει σημασία και σε αυτό αφοσιωνόμαστε».
Keywords
Τυχαία Θέματα