Αυτη τη κυριακη στο χωνι:χρυση και… fast υπογραφη στουρναρα


Το ΧΩΝΙ ΚΡΑΤΑΕΙ Ο ΜΑΝΟΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΟΣ
Οταν ανακοινώθηκε ότι ο Γιάννης Στουρνάρας είναι ο νέος Υπουργός Οικονομικών, πολλοί πανηγύρισαν. Ως υπηρεσιακός Υπουργός Ανάπτυξης, 11 μέρες πριν από τις εκλογές, ενέταξε τα χρυσωρυχεία Θράκης στο νόμο του Fast Track!
Οταν ανακοινώθηκε ότι ο Γιάννης Στουρνάρας
είναι ο νέος Υπουργός Οικονομικών, πολλοί πανηγύρισαν. Μεταξύ αυτών και οι γνωστοί-άγνωστοι δημοσιογράφοι, που μάλιστα έγραφαν τότε περιχαρείς ότι ο Στουρνάρας είναι τρομερά αποτελεσματικός μιας και στον ένα μήνα περίπου της θητείας του, ως υπηρεσιακός Υπουργός Ανάπτυξης στην κυβέρνηση Πικραμμένου, είχε κλείσει αθόρυβα περισσότερες από 550 υποθέσεις!
Το ότι ο υπηρεσιακός Υπουργός (που δεν τον ψήφισε κανείς) έκλεισε πάνω από 550 υποθέσεις, μας το λένε για καλό.
Αφήνουμε τις υπόλοιπες 549 για αργότερα και στεκόμαστε σήμερα σε μία και μόνο… στην υπόθεση του χρυσού της Θράκης. Τι υπέγραψε ο Γιάννης Στουρνάρας μόλις 11 μέρες πριν από τις εκλογές του Ιουνίου; Λίγες μέρες δηλαδή πριν γίνει ο νέος τσάρος της οικονομίας;
Ο χρυσός της Θράκης με Fast Track… στους Καναδούς
Στις 6 Ιουνίου 2012, στο ΦΕΚ 1787 B, δημοσιεύεται η απόφαση 9/2012 της Διυπουργικής Επιτροπής Στρατηγικών Επενδύσεων με τίτλο: «ένταξη του επενδυτικού σχεδίου Μεταλλευτικές Εγκαταστάσεις στο Πέραμα, Ν. Εβρου» κυριότητας της εταιρείας Χρυσορυχεία Θράκης ΑΜΒΕ στις διαδικασίες Στρατηγικών Επενδύσεων του Ν. 3894/2010».
Τι υπέγραψε ο Στουρνάρας
Ο Στουρνάρας με την υπογραφή του, ενέταξε τα χρυσωρυχεία Θράκης (δηλαδή το επενδυτικό σχέδιο των Καναδών της EL DORADO GOLD) στο νόμο 3984, τον περίφημο νόμο του Fast Track.
η συνέχεια Στο ΧΩΝΙ της Κυριακής 16 Σεπτεμβρίου
ΠΡΕΖΑ TV
15-9-2012
Keywords
Τυχαία Θέματα