Η καγκελάριος σε διακοπές με φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του κόσμου [εικόνες]

H πιο ισχυρή γυναίκα στον κόσμο, η γερμανίδα καγκελάριος Ανγκελα Μέρκελ επέλεξε να περάσει τις διακοπές του Πάσχα στην Ισκια, το αγαπημένο της νησί στα ανοιχτά της Νάπολι της Ιταλίας, μαζί με τον σύζυγό της. Αλλά κι εκεί δεν μπόρεσε να ξεφύγει αφού ο κυβερνήτης της περιφέρειας της Καμπανίας της υπενθύμισε την οικονομική πραγματικότητα που βιώνει ο ευρωπαϊκός Νότος.

Η Ανγκελα Μέρκελ

έφτασε στο νησί με το πλοίο της γραμμής. Με τον σύζυγό της Γιόαχιμ Ζάουερ πέρασε λίγες στιγμές χαλάρωσης μοιράζοντας το χρόνο τους ανάμεσα στο κολύμπι στα ιαματικά λουτρά Αφροδίτη και τους περιπάτους. Οι φωτογραφίες της Μέρκελ με το λαχανί μπουρνούζι έκαναν τον γύρο του κόσμου και σχολιάστηκαν ποικιλοτρόπως.

Ο τίτλος του μηνύματος πάντως που της έστειλε ο κυβερνητης της Καμπανίας ήταν «Καλώς ήρθατε κυρία Μέρκελ στην πάντα φιλόξενη γη μας. Αυτή τη φορά όμως κοιτάξτε γύρω σας».

The post Η καγκελάριος σε διακοπές με φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του κόσμου [εικόνες] appeared first on Enimerwsi.gr: Ειδήσεις 24/7 από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Keywords
Τυχαία Θέματα