Η Χίλαρυ έκλαψε αποχαιρετώντας το υπουργείο Εξωτερικών [βίντεο]

Σήμερα το απόγευμα η Χίλαρυ Κλίντον έφτασε ακριβώς στις 2.30 στο αμερικανικό υπουργείο Εξωτερικών για να αποχαιρετίσει τους 70.000 εργαζομένους του Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

Πολλοί από τους εργαζομένους συγκεντρώθηκαν στο αμφιθέατρο για να την τιμήσουν. Ντυμένη με ένα σκουρόχρωμο ρούχο και μαύρο παντελόνι η Χίλαρι χρειάστηκε πέντε λεπτά για να κάνει έναν σύντομο απολογισμό του έργου της και αναφέρθηκε ακόμη και στο τρομοκρατικό χτύπημα στην αμερικανική πρεσβεία στην Αγκυρα που κατέληξε

με έναν νεκρό. Φεύγοντας η Χίλαρυ τηλεφώνησε στον Τούρκο ομόλογό της καθώς και στον αμερικανό πρέσβη στην Αγκυρα επιβεβαιώνοντας αυτό που όλοι ξέρουν για εκείνη: ότι μέχρι τέλους κάνει τη δουλειά.

«Θα μου λείψετε και θα σας τηλεφωνώ για να μιλάμε κάπου κάπου» είπε καταχειροκρούμενη η σιδηρά κυρία, με βραχνή φωνή από τη συγκίνηση. Πίσω από τα χοντρά γιαλιά που φοράει μετά το πρόβλημα με την υγεία της η Χίλαρι προσπαθούσε να κρύψει τα δάκρυα συγκίνησης.

The post Η Χίλαρυ έκλαψε αποχαιρετώντας το υπουργείο Εξωτερικών [βίντεο] appeared first on Enimerwsi.gr | Ειδήσεις 24/7.

Keywords
Τυχαία Θέματα