Γ. Δραγασάκης: Σοβαρότατο το θέμα του κατώτατου μισθού

Ο αντιπρόεδρος της βουλής και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στον realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου αναφέρθηκε στην απάντηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης στον Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Χουντή με αφορμή το θέμα της νέας μείωσης του κατώτατου μισθού. «Ο κατώτατος μισθός. Σοβαρότατο θέμα κατά την άποψή μου. Καταρχήν αποκαλύπτει

ότι η κυβέρνηση έχει κρυφή ατζέντα, έχουν ήδη συμφωνήσει από τώρα και αναφέρεται στο μνημόνιο 3 και το επιβεβαίωσε και ο Ρεν», τόνισε ο κ. Δραγασάκης.

Και πρόσθεσε: «Άρα η μία του διάσταση είναι ότι επειδή τελειώνουν τώρα οι κλαδικές συμβάσεις δίνουν τώρα ένα σήμα προς την εργοδοσία να μην θεωρεί τον κατώτατο μισθό εκεί που είναι σήμερα, δεύτερο γίνεται μια γενικότερη προσπάθεια να αποσυνδεθεί η έννοια του μισθού από την επιβίωση και τη ζωή και συνδέεται με την ανταγωνιστικότητα. Αρα προετοιμάζεται το έδαφος είτε για γενικότερες μειώσεις των μισθών των κατώτατων, είτε για μειώσεις των μισθών σε κλάδους ή σε περιφέρειες στο όνομα πάντα της ανταγωνιστικότητας και της ανεργίας».

ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟΝ realfm 97,8 Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ κ. ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ

The post Γ. Δραγασάκης: Σοβαρότατο το θέμα του κατώτατου μισθού appeared first on Enimerwsi.gr | Ειδήσεις 24/7.

Keywords
Τυχαία Θέματα