«Δεν ήταν εύκολο να ντύσω την Kim Kardashian»

Πιο εντυπωσιακή από ποτέ είναι η Kim Kardashian στο αμερικάνικο Elle του Μαρτίου. Η μελλοντική μαμά φωτογραφήθηκε στο περιοδικό φορώντας δημιουργίες διάσημων σχεδιαστών ενώ όλες οι λήψεις και οι πόζες έγιναν από την ταλαντούχο στιλίστα Nicola Formichetti ο οποίος από το 2009 είναι και ο προσωπικός στιλίστας της Lady Gaga.

Η Kim που διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής της είπε στο περιοδικό: «Μου

αρέσει να μεταμορφώνομαι όπως τρελαίνομαι το να αφήνομαι στα χέρια ενός ταλαντούχου ανθρώπου όπως είναι ο Formichetti. Όταν δουλεύω με κάποιον σέβομαι αυτό που κάνει και του δείχνω εμπιστοσύνη. Ακόμα και όταν δεν αισθάνομαι άνετα εμπιστεύομαι το όραμά του και τη δουλειά του. Η συνεργασία μου με τον Nicola ήταν ένα όνειρο που πραγματοποιήθηκε».

Από την πλευρά του ο Formichetti αποκάλυψε ότι δεν ήταν και τόσο εύκολο να ντύσει την διάσημη τηλεπερσόνα με τόσο επώνυμα και ακριβά ρούχα γιατί οι μεγάλοι οίκοι μόδας δεν του τα δάνειζαν.

Τέλος η 32χρονη Kim αστειευόμενη αποκάλυψε επίσης ότι έχει βαρεθεί την οικογένειά της: «Μου αρέσει επιτέλους να ταξιδεύω μόνη μου. Έχω… βαρεθεί την οικογένειά μου και να με συνοδεύει κάποιος. Θέλω να είμαι εγώ και ο εαυτός μου και όταν είναι πολλοί στα πόδια σου κάπου τα χάνεις!»

The post «Δεν ήταν εύκολο να ντύσω την Kim Kardashian» appeared first on Enimerwsi.gr | Ειδήσεις 24/7.

Keywords
Τυχαία Θέματα