Δικαιωμένος για την επιλογή του ο Ντρογκμπά

Μόλις τον περασμένο Μάιο οδήγησε την Τσέλσι στην κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ. Η απόφασή του να μεταναστεύσει στην Κίνα αιφνιδίασε τους πάντες, αλλά η καριέρα του στην μακρινή χώρα έμελλε να διαρκέσει λίγο, αφού οι άνθρωποι της ομάδας της Σαγκάης δεν φάνηκαν συνεπείς στις υποχρεώσεις τους.

Έτσι τον Ιανουάριο αποδέχτηκε την πρόταση της Γαλατασαράι και έγινε συμπαίκτης του Γουέσλεϊ Σνάιντερ. Ο Ντιντιέ Ντρογκμπά, μιλώντας στο κανάλι «Telefoot» έδειξε δικαιωμένος με την επιλογή του.

«Επέλεξα τη Γαλατασαράι γιατί υπάρχει μεγάλο πάθος γύρω από το σύλλογο.

Από τους ανθρώπους της διοίκησης, τους προπονητές και τους παίκτες, μέχρι τον κόσμο, όλοι ζουν και αναπνέουν για την ομάδα. Αυτό φάνηκε και από την υποδοχή που μου επιφύλαξαν στο αεροδρόμιο. Ήταν κάτι το εκπληκτικό», είπε ο Ιβοριανός επιθετικός.

Ο Ντρογκμπά, στη συνέχεια, έκανε μια σύγκριση με την ατμόσφαιρα που επικρατούσε στο γήπεδο της Μαρσέιγ με την αντίστοιχη του γηπέδου της νέας του ομάδας. «Όταν μπήκα για πρώτη φορά στο γήπεδο της Γαλατασαράι αισθάνθηκα αυτό που είχα νιώσει στην έδρα της Μαρσέιγ. Μια ανατριχίλα και έναν ενθουσιασμό, ταυτόχρονα.

Ο κόσμος εδώ είναι πολύ εκδηλωτικός, σε κάνει να θέλεις να δώσεις τα πάντα. Πραγματικά χαίρομαι να παίζω μπάλα σε τέτοιο γήπεδο. Μου έρχονται στο μυαλό μνήμες από τα νεανικά μου χρόνια. Για αυτό, επαναλαμβάνω, αισθάνομαι δικαιωμένος που επέλεξα τη Γαλατασαράι για να συνεχίσω την καριέρα μου», τόνισε ο Ντιντιέ Ντρογκμπά.

Πηγή: sport-fm.gr

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post Δικαιωμένος για την επιλογή του ο Ντρογκμπά appeared first on Enimerwsi.gr | Ειδήσεις 24/7.

Keywords
Τυχαία Θέματα