Δε βιάζεται ο Σνάιντερ

Ο πρόεδρος της Ίντερ, Μάσιμο Μοράτι του ζήτησε να φερθεί επαγγελματικά και να απαντήσει στην πρόταση της Γαλατασαράι σύντομα.

Οι άνθρωποι της Τουρκικής ομάδας του μετέφεραν την αγωνία τους, μαζί με την παράκληση να τους απαντήσει άμεσα αν επιθυμεί να μετακομίσει στην Κωνσταντινούπολη. Ο Γουέσλεϊ Σνάιντερ, όμως, ζητά χρόνο, αφού η απόφαση αυτή είναι σημαντική.

Αυτό φάνηκε από όσα είπε ο Ολλανδός σε δημοσιογράφο της «Gazzetta dello sport». «Κάποιος ισχυρίστηκε πως από σήμερα θα βρισκόμουν στην Κωνσταντινούπολη. Εγώ, όμως, είμαι ακόμα στο Μιλάνο και δεν πρόκειται να προχωρήσω σε καμία κίνηση αν δεν πάρω την απόφασή μου. Μια απόφαση σημαντική, μια απόφαση ζωής.

Για αυτό το λόγο θα σκεφτώ πολύ καλά και θα αποφασίσω με την ησυχία μου. Δεν πρόκειται να βιαστώ», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Σνάιντερ.

Τόσο η Ίντερ, όσο και η Γαλατασαράι πιέζουν, ωστόσο, για μια απάντηση εντός των επόμενων ωρών. «Είμαι 28 ετών, έχω γράψει την ιστορία μου, τόσο με την Ίντερ όσο και με την εθνική ομάδα της Ολλανδίας και νομίζω πως έχω το δικαίωμα να σκεφτώ καλά πριν αποφασίσω. Δεν δέχομαι από κανέναν να με πιέζει.

Μπορώ να σκεφτώ μέχρι το τέλος του μήνα. Από όσο ξέρω, ως τις 31 Ιανουαρίου μπορώ να μεταγραφώ. Ούτε βιάζομαι, ούτε δέχομαι να μου ζητούν να βιαστώ», τόνισε με έμφαση ο Ολλανδός διεθνής.

Κλείνοντας, ο Σνάιντερ διέψευσε πως οι λόγοι που καθυστερεί να απαντήσει είναι οικονομικοί. «Δεν είναι τα χρήματα η πρώτη προτεραιότητά μου. Δεν καθυστερώ να απαντήσω περιμένοντας καλύτερες προσφορές. Οι φιλοδοξίες μου είναι μεγάλες και τα οικονομικά ζητήματα δεν με απασχολούν για την ώρα», είπε χαρακτηριστικά ο Γουέσλεϊ Σνάιντερ.

Πηγή: sport-fm.gr

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post Δε βιάζεται ο Σνάιντερ appeared first on Enimerwsi.gr | Ειδήσεις 24/7.

Keywords
Τυχαία Θέματα