Κινείται για Ιμόμπιλε η Γιουβέντους

Είναι ένα από τα ταλέντα που έχουν ξεχωρίσει στο φετινό πρωτάθλημα. Ο Τσίρο Ιμόμπιλε, όπως ήταν φυσικό, έχει κινήσει το ενδιαφέρον των μεγαλύτερων ομάδων της Ιταλίας, με τη Γιουβέντους να είναι εκείνη η οποία μοιάζει να βρίσκεται πιο κοντά στην απόκτησή του.

Αυτό προκύπτει από δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου που κάνουν λόγο για έναρξη διαπραγματεύσεων ανάμεσα στη διοίκηση της «Μεγάλης Κυρίας» και αυτήν της Τζένοα.

Οι Τορινέζοι προτείνουν τον εξάμηνο δανεισμό του παίκτη, με σκοπό να τον παρακολουθήσουν από κοντά και να κρίνουν αν είναι ποδοσφαιριστής

ικανός να σταθεί στην ομάδα. Αν ο Ιμόμπιλε ικανοποιήσει, μόνο τότε θα προβούν στην αγορά του 50% των δικαιωμάτων του.

Από τη μεριά τους οι άνθρωποι της Τζένοα επιθυμούν να πουλήσουν το 50% των δικαιωμάτων του παίκτη από τον Ιανουάριο, αξιώνοντας 4,5 εκατ. ευρώ σε μετρητά.

Παρά τη διαφορά που προκύπτει, η «Gazzetta dello sport» αναφέρει πως υπάρχει ένα σημείο σύγκλισης ανάμεσα στις δύο πλευρές και έχει να κάνει με τον εξάμηνο δανεισμό του Παντοΐν στη Τζένοα, ως μέρος των ανταλλαγμάτων.

Παράλληλα, η διοίκηση της «Γιούβε» συνεχίζει τις προσπάθειες για την απόκτηση ενός «μεγάλου» επιθετικού, με τα ονόματα που ακούγονται να είναι αυτά του Ντρογκμπά και του Γιορέντε.

Πηγή: sport-fm.gr

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post Κινείται για Ιμόμπιλε η Γιουβέντους appeared first on Enimerwsi.gr | Ειδήσεις 24/7.

Keywords
Τυχαία Θέματα