Αρνήθηκε την πρόταση για Μπουγαΐδη η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ δεν έχει την πολυτέλεια να αρνείται προτάσεις για παίκτες της. Όμως αυτή που έφτασε απ’ την Πάρμα για τον Μαυρουδή Μπουγαΐδη παραήταν… για «σκότωμα».

Είναι προφανές πως η οικονομική κατάσταση της ΑΕΚ δεν της επιτρέπει να μη συζητά προτάσεις για οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή της.

Άλλωστε, το παραδέχθηκε ξανά προ ημερών σε δηλώσεις του ο Ανδρέας Δημητρέλος (μιλώντας για το ενδεχόμενο παραχώρησης του Βαλεντίνου Βλάχου).

Και η… ανάγκη όμως έχει τα όρια της.

Όταν λοιπόν το ενδιαφέρον της Πάρμα για τον Μαυρουδή Μπουγαΐδη μεταφράστηκε σε πρόταση δανεισμού του ως το τέλος της σεζόν με οψιόν αγοράς 200.000 το καλοκαίρι, ακόμα και μια διοίκηση που κυνηγάει το ευρώ με το τουφέκι δεν θα μπορούσε να την κάνει δεκτή.

Όχι μόνο γιατί είναι προφανές πως η πρόταση διαμορφώθηκε με τα δεδομένα της (όχι μακρινής) περιόδου που ο νεαρός στόπερ δεν υπολογιζόταν από τον Έβαλντ Λίνεν.

Αλλά κι επειδή το τελευταίο διάστημα εξελίσσεται σε βασικότατο και πολύτιμο στέλεχος της ομάδας, που στο μέλλον μπορεί να προσελκύσει εκ νέου προτάσεις σαν αυτές του καλοκαιριού, όταν η Έβερτον φερόταν να προσφέρει περίπου 1 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει.

Πηγή: sport-fm.gr

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post Αρνήθηκε την πρόταση για Μπουγαΐδη η ΑΕΚ appeared first on Enimerwsi.gr | Ειδήσεις 24/7.

Keywords
Τυχαία Θέματα