Αυτοαπαγωγή εντεκάχρονου για να καλύψει τις σχολικές του αταξίες

Ενας εντεκάχρονος «απατεώνας» πραγματικά δεν ήθελε με τίποτα να πάνε οι γονείς του στη συνάντηση με τους δασκάλους του και για το λόγο αυτό έβαλε σχεδόν… όλη την Ισπανία στο πόδι, καθώς όλοι πίστεψαν ότι τον είχαν απαγάγει.

Το χρονικό μιας τέλεια οργανωμένης απαγωγής ξεκινάει το πρωί της Δευτέρας, στην πόλη Χίνθο ντε Λίμια, στην Ισπανία, όταν ο πιτσιρικάς έστειλε μήνυμα στον πατέρα του από το κινητό του τηλέφωνο γράφοντας ότι τον έχουν απαγάγει.

Οταν τον πήρε τηλέφωνο ο πατέρας του το 11χρονο αγόρι υποστήριξε ότι τον είχαν απαγάγει όταν έβγαζε τα σκουπίδια

και ότι βρίσκεται κλειδωμένος σε ένα πορτ μπαγκάζ αυτοκινήτου.

Αυτομάτως η οικογένειά του ειδοποίησε τις αρχές σήμανε συναγερμός σε όλη την Ισπανία ενώ ειδοποιήθηκε και η αστυνομία στην Πορτογαλία για να ελέγχουν τα σύνορα σε περίπτωση που οι απαγωγείς έχουν φύγει από τη χώρα.

Ωστόσο, ο πατέρας του παιδιού , καθότι έμπειρος αστυνομικός, πρόσεξε ότι έλειπαν από το σπίτι τα κλειδιά ενός άλλου σπιτιού που ανήκει στην οικογένεια, πήγε σε εκείνο το σπίτι και, φυσικά, βρήκε τον μικρό να κρύβεται μέσα.

Η ώρα της αλήθειας είχε φτάσει και ο πιτσιρικάς ομολόγησε ότι ο λόγος που έβαλε όλη τη χώρα στο τρέξιμο ήταν επειδή δεν ήθελε να πραγματοποιηθεί η συνάντηση των γονιών του με τους δασκάλους του.

Ποιος ξέρει τι θα έχουν να πουν οι δάσκαλοι για τα καμώματά του γιου τους.

The post Αυτοαπαγωγή εντεκάχρονου για να καλύψει τις σχολικές του αταξίες appeared first on Enimerwsi.gr | Ειδήσεις 24/7.

Keywords
Τυχαία Θέματα