Άμυνες από γρανίτη για Πλατανιά και Ατρόμητο

Σε μία ισορροπημένη αναμέτρηση στα «Περιβόλια» ο Πλατανιάς παραχώρησε «λευκή» ισοπαλία στον Ατρόμητο με τις δύο ομάδες να παραμένουν αήττητες. Εκπληκτική ατμόσφαιρα από τους 5.000 φίλους των γηπεδούχων. Τη θετική τους εικόνα που έχουν δείξει μέχρι στιγμής στο φετινό πρωτάθλημα συνέχισαν οι Πλατανιάς και Ατρόμητος στα...
«Περιβόλια» για την 3η αγωνιστική της Superleague.

Οι δύο ομάδες είχαν ως στόχο το θετικό αποτέλεσμα για να διατηρηθούν σε καλή ψυχολογική κατάσταση και ψηλά στη βαθμολογία. Το
τελικό 0-0 κρίνεται απόλυτα δίκαιο για τις δύο ομάδες, καθώς καμία από αυτές δεν μπόρεσε να υπερτερήσει του αντιπάλου της με τις ευκαιρίες να είναι λίγες μπροστά από τις δύο εστίες.

Η αναμέτρηση, ξεκίνησε με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις καθώς οι δύο ομάδες μπήκαν με επιθετικούς προσανατολισμούς με στόχο να φτάσουν στο γκολ και στη νίκη. Πρώτος, απείλησε ο Ατρόμητος, όταν στο 8ο λεπτό ο Επστάιν βρέθηκε απέναντι στον Κηπουρό, χωρίς όμως να πλασάρει σωστά και τον τερματοφύλακα του Πλατανιά να αποκρούει. Στη συνέχεια της φάσης ο Καραμάνος έκανε νέο σουτ, με τον Κηπουρό να μπλοκάρει ξανά.

Ο Πλατανιάς απείλησε για πρώτη φορά στο 11’ όταν ο Τζάνης μετά από εκτέλεση κόρνερ πήδηξε ψηλότερα από όλους για να στείλει την μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρια του Ιτάνζ. Από εκεί και πέρα, έγινε ένα παιχνίδι κέντρου με τον Ατρόμητο να έχει κάποιες μικροευκαιρίες χωρίς όμως να απειλήσει ιδιαίτερα. Συγκεκριμένα, μέχρι τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, η σημαντικότερη ευκαιρία έγινε στο 34’ όταν ο Καραμάνος έστρωσε την μπάλα στον Δημούτσο, ο οποίος σούταρε στέλνοντας την μπάλα ελάχιστα άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ατρόμητος οπισθοχώρησε αισθητά και δεν κατάφερε να διατηρήσει τον έλεγχο της αναμέτρησης. Οι γηπεδούχοι πίεσαν σε όλο το γήπεδο προσπαθώντας να εκμεταλλευτούν ενδεχόμενο λάθος της άμυνας της ομάδας του Περιστερίου. Κάτι τέτοιο δεν έγινε όμως με τους Κρητικούς να έχουν τις ευκαιρίες που δεν μπόρεσαν όμως να δημιουργήσουν κάποια κλασική προϋπόθεση για γκολ.

Έτσι, το ισόπαλο 0-0 έμεινε μέχρι τέλους για τις δύο ομάδες οι οποίες παραμένουν αήττητες στο φετινό πρωτάθλημα και δείχνουν πως μπορούν να πρωταγωνιστήσουν. Ο Ατρόμητος, με ανεβασμένη ψυχολογία περιμένει την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό την επόμενη εβδομάδα όπου με θετικό αποτέλεσμα, θα πιστοποιήσει το ότι έχει ανέβει επίπεδο τα τελευταία χρόνια.
Keywords
Τυχαία Θέματα