H Ρίβα Στέενκαμπ ποζάρει με το όπλο που τη σκότωσε [εικόνα]

Συνεχίζει να συγκλονίζει η υπόθεση της δολοφονίας της Ρίβα Στέενκαμπ από το σύντροφό της και παγκοσμίου φήμης αθλητή, Οσκαρ Πιστόριου, ενώ μια ακόμη φωτογραφία του θύματος με το όπλο που της στοίχισε τη ζωή σοκάρει.

Η βρετανική Sun δημοσιεύει μια φωτογραφία της άτυχης Ρίβα να σημαδεύει και να πυροβολεί με όπλο πανομοιότυπο με εκείνο που χρησιμοποίησε ο Πιστόριους για να τη δολοφονήσει κάτι που οδηγεί σε

συμπεράσματα ότι μάλλον πρόκειται για το ίδιο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα την φωτογραφία είχε ποστάρει η ίδια η Στέενκαμ στο twitter της λίγους μήνες πριν την τραγική δολοφονία της γράφοντας «Παιχνίδια σκοποβολής σήμερα το πρωί, τώρα νιώθω λιγότερο άγχος».

Οι εμπλεκόμενοι στην έρευνα φαίνεται πως δεν αφήνουν τίποτε ανεξερεύνητο και αναμένεται να δώσουν προσοχή και σε αυτή την εικόνα, καθώς διαρρέεται ότι η Στέενκαμπ, φέρεται να είχε αγάπη προς τα όπλα και εξοικείωση με αυτά, κάτι το οποίο διαψεύδουν από την οικογένειά της.

The post H Ρίβα Στέενκαμπ ποζάρει με το όπλο που τη σκότωσε [εικόνα] appeared first on Ειδήσεις 24/7 από την Ελλάδα και τον Κόσμο | Enimerwsi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα