Ως εδώ και μην παρέκει. Ο “πρόεδρος των μουσουλμάνων” χαρακτηρίζει τον Έλληνα πρωθυπουργό ως τον μεγαλύτερο ρατσιστή.

14:53 21/9/2012 - Πηγή: Olympia

«Ο μεγαλύτερος ρατσιστής στην Ελλάδα είναι ο πρωθυπουργός», υποστήριξε ο πρόεδρος της Ένωσης Μουσουλμάνων Ελλάδος Ναΐμ Ελγαντούρ, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη Τύπου με αφορμή τις αντιδράσεις από την
προβολή της ταινίας η οποία θεωρείται ότι προσβάλει το Μωάμεθ.

Επανέλαβε πως δεν υπάρχει αξιοπρεπής χώρος για προσευχή, ούτε μουσουλμανικό νεκροταφείο στην Αθήνα, παρά το γεγονός πως η εκκλησία της Ελλάδος έχει παραχωρήσει μέρος.

Καταδίκασε την

ταινία λέγοντας ότι προσβάλλει 1,8 δισεκατομμύρια πιστούς, ενώ καταδίκασε παράλληλα και τις ακραίες ενέργειες από την πλευρά των μουσουλμάνων οι οποίες όπως τόνισε δεν μπορούν να χαρακτηρίζουν μία ολόκληρη θρησκεία. (ΣΚΑΙ)
Αυτός ο κύριος που έχει το θράσος να απευθύνει αυτόν τον χαρακτηρισμό, αυτομάτως τον απευθύνει στην πλειοψηφία του Ελληνικού λαού που ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ τον επέλεξε. Αυτός ο συκοφάντης θα όφειλε να απολογηθεί πρωτίστως για τα ρατσιστικά εγκλήματα των ομόθρησκων του. Για τα εκατομμύρια Ελλήνων που σφαγιάσθηκαν ως “άπιστοι” απο τους ευσεβείς του Ισλάμ. Για την γενοκτονία των γηγενών της υποσαχάριας Αφρικής απο τα ισλαμικά στίφη. Για το δουλεμπόριο, τα ολοκαυτώματα, την απουσία της ανθρώπινης υπόστασης στις γυναίκες και τα παιδιά, όπου επικρατεί το Ισλάμ.
Θα έπρεπε λοιπόν να απολογηθεί, αλλά δεν θα το κάνει. Διότι απλούστατα αυτά δεν είναι “εγκλήματα του Ισλάμ”, αλλά το ίδιο το Ισλάμ.
Και εδώ η δημοκρατία μας θα πρέπει να αναρωτηθεί: Δικαιούνται ελευθερία οι εχθροί της Ελευθερίας;


Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα