«Δε θα υπάρξουν απολύσεις στο Δημόσιο»

20:02 7/8/2012 - Πηγή: Olympia
Βενιζέλος: Αυτή η δέσμευση ισχύει απολύτωςΟλοκληρώθηκε πριν από λίγα λεπτά η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών στο Μέγαρο Μαξίμου για την επίλυση του αδιεξόδου στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά. Εξερχόμενος από το πρωθυπουργικό μέγαρο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος δήλωσε ότι βασικό αντικείμενο της σημερινής συζήτησης ήταν η ελληνική ναυπηγοεπισκευαστική βιομηχανία. «Την
περασμένη χρονιά κάναμε τεράστια προσπάθεια να κρατηθούν ζωντανά τα ναυπηγεία. Θα συνεχιστεί η πολιτική που ακολουθούσαμε για να διασωθεί η ναυπηγική βιομηχανία, να προωθηθούν τα προγράμματα πολεμικού ναυτικού και να διαφυλαχτούν οι θέσεις εργασίας».

«Για να είναι ανταγωνιστική η Ελλάδα πρέπει να λυθούν όχι μόνο τα χρηματοοικονομικά ζητήματα αλλά και αυτά που έχουν άμεση σχέση με τις επενδύσεις» είπε ο κ. Βενιζέλος.

Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων αναφορικά με την εργασιακή εφεδρεία ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε: «Συζητήσαμε και για την εφεδρεία. Εμείς έχουμε αρνητική εμπειρία. Η εφαρμογή της ήταν αναγκαστική και όχι επιθυμία της ελληνικής κυβέρνησης και έχω δεσμευτεί πως δε θα υπάρξουν απολύσεις στο δημόσιο. Αυτή η δέσμευση ισχύει απολύτως. Ό,τι έχουμε πει προεκλογικά ισχύει απολύτως. Η εξειδίκευση των μέτρων θα γίνει ανάλογα με τις προτάσεις του οικονομικού επιτελείου».

Τέλος ο κ. Βενιζέλος σχολίασε ότι η κυβέρνηση «πρέπει να είναι μακράς πνοής και να εμπνέει τον ελληνικό λαό με τη σταθερότητά της».

Πηγή: newsbeast.gr
Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ]]>
Keywords
Τυχαία Θέματα