Δένδιας: Απολύτως προσωρινή η κατάσταση στη Θράκη

18:42 7/8/2012 - Πηγή: Olympia
Συνάντηση με φορείς της Θράκης είχε ο υπουργός υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας και τόνισε ότι το μεταναστευτικό είναι «ζήτημα εθνικής επιβίωσης».

Η συνάντηση αυτή πραγματοποιήθηκε σε μία προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι μετά τις αντιδράσεις που έχουν ξεσπάσει με αφορμή τη μεταφορά μεταναστών σε σχολές αστυφυλάκων της Ξάνθης και της Κομοτηνής.

Ο κ. Δένδιας διαβεβαίωσε τους φορείς ότι η υπάρχουσα κατάσταση είναι προσωρινή και πως δεν υπάρχει καμία πρόθεση από την πλευρά του υπουργείου να καταργήσει τις αστυνομικές σχολές.

«Οι Αστυνομικές σχολές»,

τόνισε, «αποτελούν νομική και πραγματική περιουσία της Ελληνικής Αστυνομίας και δεν είμαι εγώ αυτός o οποίος θα τις στερήσει από αυτήν».

Παράλληλα, ο κ. Δένδιας παρακάλεσε για την «ολόθερμη στήριξη» των εκπροσώπων των φορέων της Θράκης και της τοπικής αυτοδιοίκησης «στην προσπάθεια αντιμετώπισης ενός φαινόμενου που απειλεί να τινάξει τη χώρα στον αέρα» και απευθύνθηκε μάλιστα στον πατριωτισμό τους και στο απλό ένστικτο επιβίωσης του Ελληνα πολίτη.

Τέλος, σκιαγράφησε τις προτεραιότητες του υπουργείου Δημόσιας Τάξης, λέγοντας ότι θα υπάρξει φύλαξη και στεγανοποίηση του Εβρου.

Πηγή: newpost.gr


Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ]]>
Keywords
Τυχαία Θέματα