Αντιδράσεις και προβοκάτσιες με το όνομα του Χριστόδουλου Στεφανάδη που προαλείφεται για το υπουργείο υγείας…

08:22 21/6/2012 - Πηγή: Olympia

Ο κύριος Χριστόδουλος Στεφανάδης είναι καθηγητής ιατρικής, αρκετά γνωστός στον χώρο. Είναι λογικό να προκρίνεται ένας επιστήμονας για τον χώρο της υγείας, τον οποίον όντως δεν γνωρίζουμε και δεν ξέρουμε εάν οι ισχυρές αντιδράσεις του ιατρικού κόσμου έχουν βάση ή όχι.
Αυτό που μας έκανε κάκιστη εντύπωση, ήταν ότι κάποιοι ανεκδιήγητοι, προκειμένου να μετριάσουν τις αντιδράσεις, σίγουρα ερήμην του Σαμαρά, έπιασαν σενάρια περί “απαίτησης Καραμανλή” για την τοποθέτηση του! Εννοείται ότι

αυτά τα ακατάληπτα σενάρια δεν έχουν καμμιά σχέση με την πραγματικότητα, όπως δεν έχει και ο Καραμανλής με τον κύριο
Στεφανάδη.
Αντίθετα, ο Αντώνης Σαμαράς έχει προσωπική γνώμη για τον καθηγητή γι’ αυτό και τον επέλεξε, αφού γνωρίζει τις ιατρικές του ικανότητες από προσωπική περιπέτεια στενότατου προσώπου, την οποία αντιμετώπισε με επιτυχία.
Τώρα γιατί κάποιοι άσχετοι και κακόβουλοι εμπλέκουν τον Καραμανλή ο οποίος δε σήκωσε Κάν το τηλέφωνο για οποιοδήποτε πρόσωπο, προφανώς από κεκτημένη ταχύτητα παραμυθολογίας.
Άλλωστε μπροστά στις γενικευμένες αντιδράσεις που θα ακολουθήσουν για το πρόσωπο του κυρίου Ράπανου ή ακόμα χειρότερα, για το νέο υπουργό δικαιοσύνης, τα περί Στεφανάδη είναι κλαδική υπόθεση.
Μήπως θα φορτώνουν και τους Γιαννίτσηδες στον Καραμανλή;


Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα