Ύφεση στην ένταση Κουρτάκη – Θεοδωρικάκου

Τα μηνύματα νίκης των δημοσκοπήσεων αμβλύνουν τις διαφορές…

Σαφής είναι η αποκλιμάκωση της έντασης που είχε καταγραφεί το προηγούμενο διάστημα μεταξύ του εκδότη των «Παραπολιτικών» Γιάννη Κουρτάκη και του συμβούλου επικοινωνίας της ΝΔ Τάκη Θεοδωρικάκου.

Προφανώς τα αισιόδοξα μηνύματα των δημοσκοπήσεων για το προβάδισμα νίκης της ΝΔ, αλλά και η ισχυροποίηση

του Κυριάκου Μητσοτάκη όπως προκύπτει – επίσης, από τις έρευνες της κοινής γνώμης… έχουν αμβλύνει την ένταση στο κεντροδεξιό πολιτικο-μιντιακό στρατόπεδο… και οι τόνοι έχουν πέσει από όλες τις πλευρές. Άλλωστε σε τέτοιες συνθήκες ποτέ δεν ευδοκίμησαν αμφισβητήσεις και διαφορές. Αντίθετα όλοι παραμερίζουν τις διαφωνίες τους και συσπειρώνονται γύρω από τον νικητή.

Θυμίζουμε ότι ο σύμβουλος του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Τάκης Θεοδωρικάκος, λεγόταν ότι είναι ενοχλημένος με την αρθρογραφία του Γιάννη Κουρτάκη, αλλά και με τα σχόλιά του από τη ραδιοφωνική του εκπομπή.

Μάλιστα ο δημοσιογράφος πριν λίγο καιρό ακόμη, αποκαλούσε ειρωνικά τον σύμβουλο της ΝΔ «διεθνούς φήμης επικοινωνιολόγο», ενώ συχνά από τις εκπομπές του θύμιζε στους ακροατές τη σχέση του με το ΠΑΣΟΚ και τον Κώστα Λαλιώτη όταν αποκαλούσαν την οικογένεια Μητσοτάκη «φαμίλια απατεώνων»!

Αυτά περίπου προ διμήνου, διότι τώρα ο Γιάννης Κουρτάκης σπάνια αναφέρεται στον σύμβουλο επικοινωνίας του Κυριάκου Μητσοτάκη ή όταν χρειαστεί η εφημερίδα που εκδίδει και διευθύνει να αναφερθεί στον Τάκη Θεοδωρικάκο μιλάει μόνο με καλά λόγια και πάντα εκθειάζει το ρόλο και τη συμβολή του… Όπως για παράδειγμα στο τελευταίο φύλλο της εφημερίδας το περασμένο Σάββατο που έκανε λόγο για τη νέα στρατηγική της ΝΔ δια χειρός Θεοδωρικάκου!

The post Ύφεση στην ένταση Κουρτάκη – Θεοδωρικάκου appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα