Το ζεϊμπέκικο της Τρέμη

Τι γέλιο Jesus Christ μου αυτό το woman! Δεν υπάρχει! Στη «Γαζά» πήγε ο Αλέξης Τσίπρας today κατά την Όλγα Τρέμη! Άτιμο ότο κιου, τι της διαβάζεις! Λέμε κι εμείς, πότε πήγε στη Γάζα ο president του ΣΥΡΙΖΑ και

δεν το πήραμε χαμπάρι! Φανταστείτε πόσο θέλει να τον εξορίσει από το country! Σου λέει, όσο πιο μακριά, τόσο πιο καλά!

Όσοι λιγούρια συντονιστείτε
Με Κασιδιάρη και βυζί το παλεύει η έρμη η Μελέτη να κλείσει καμία ψαλίδα! Από τη μία βλέπουν ότι πουλάει το θέμα της Χρυσής Αυγής και έχουν πέσει με τα μούτρα και από την άλλη, συνδράμει με… τα φυσικά της προσόντα. Συν Αθηνά και χείρα κίνει!

Τρέλα
Άσχετο. Στον Καμμένο έχουν συστήσει να χαμογελάει για να φαίνεται πιο προσιτός και γλυκούλης; Εκεί που μίλαγε στον Αυτιά το weekend, όταν τελείωνε και στο εντελώς ξεκάρφωτο που δεν κόλλαγε, έσκαγε και από ένα smile! Έλα Jesus μου και Christ μου…

Πρώτη φορά τα ακούει;
Μιας και μιλάμε για το ΣΚ, σιγά βρε Στραβελάκη, ε και τι έγινε! Ε και! So what! Πανικόβλητος, με την φωναχτή του voice κόβει τη κανονική ροή χθες, για να μεταδώσει τη δήλωση Βάιντμαν «Η Ελλάδα να μην περιμένει παραχωρήσεις»… Σιγά τα breaking news που μας κοψοχολιάζεις βρε άνθρωπε!

Μπρρρ…
Με κάθε καλή διάθεση: Καλέ βάλτε κάνα Ουγγαρέζο, βάλτε κάνα Άκη, βάλτε κάνα πιπίνι να ανοίγει το πλάνο του πρωινού με τα τζετ σκι στα κύματα… και αφήστε τον husband ντυμένο στη στεριά. Παράκληση!

Δελτίο παντομίμα
Καλά έχουμε ανεμοστροβιλίσει ουκ ολίγες φορές για τους θορύβους που ακούγονται στο δελτίο του Mega (φλιτζάνια κτλ) αλλά το today δεν παίζεται! Την ώρα που μίλαγε ο Τσιγουρής και ήταν μόνο αυτός στο πλάνο, ακούγονται έντονοι ήχοι… δαχτύλων, να προσπαθεί κάποιος να κάνει νόημα σε άλλον! Εκτός κι αν έριχναν καμιά ζεϊμπεκιά στο στούντιο και είχαν έρθει σε τσακίρι κέφι!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα