Ανταπάντησις εις κ. Ι. Μαμουζέλον

Επιστολή Σεραφείμ Χ. Μηχιώτη στο enimerosi24

11 Ιουνίου 2012

Κύριε,

Γνωρίζετε ότι δεν επιθυμώ να έχω δημόσιο διάλογο  μαζύ σας και δεν το σέβεσθε, με το να σχολιάζετε δημοσίως όσα γράφω υπό τη μορφή ανοικτής επιστολής προς εμένα, γεγονός που με αναγκάζει να επανέρχομαι και να σας ανταπαντώ, καταχρώμενος της φιλοξενίας του ιστοτόπου Enimerosi24.

Πολύ συνοπτικώς σας λέγω τα εξής: Πρώτον, ότι ο τίτλος που έχετε επιλέξει

μαρτυρεί ειρωνική στάση, πράγμα ανεπίτρεπτο τουλάχιστον εις λειτουργό του Τύπου. Δεύτερον, ότι έχετε αγορεύσει εαυτόν εις θεματοφύλακα, ώς προς το τί και πώς μπορεί κανείς να σχολιάζει. Δεν σας αναγνωρίζω τέτοιο δικαίωμα και δεν πείθετε κανένα γιά τίποτε. Από όπου και αν αντλείτε την επιφοίτηση τέτοιων συμπεριφορών, π.χ. του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ του οποίου αποτελείτε υποψήφιο βουλευτή, αυτό μου είναι απολύτως αδιάφορο και το περιφρονώ.

Ας γνωρίζουν οι αναγνώστες του Enimerosi24, ότι του λοιπού θα σας απαντώ σιωπών, ό,τι και αν γράψετε. Σε δοκησίσοφους όπως εσείς, αυτό και μόνον αρμόζει. Τέλος αν νομίζετε ότι πτοείτε, με όσα γράφετε σε μεταμεσονύκτιες ώρες, πλανάσθε πλάνην οικτράν. Θα υπάρχει πάντοτε η ελευθερία του εκφράζεσθαι.

                                                                         Σεραφείμ Χ. Μηχιώτης

Keywords
Τυχαία Θέματα