Τιτάνας ευρωθρύλος!

Μεγάλη, Ολυμπιακή Ανατροπή!

Ο Θρύλος χτύπησε όταν έπρεπε, δεν έχασε τη συγκέντρωση του και πήρε ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΔΙΠΛΟ, διαφημίζοντας και τιμώντας το Ελληνικό ποδόσφαιρο!!!!! Με μία εξαιρετική εμφάνιση, οι παίκτες του Λεονάρντο Ζαρντίμ πρόσθεσαν άλλη μία βραδιά ευρωπαϊκού, «ερυθρόλευκου» μεγαλείου με την ΕΠΙΚΗ ανατροπή στο Μονπελιέ!

O Ολυμπιακός ανέβασε την απόδοση

του μετά το πρώτο 20λεπτο και κλείνοντας τους χώρους για τους Γάλλους, έχασε αξιόλογες ευκαιρίες με τον Τζεμπούρ και το Μασάντο, σε φάσεις που θα μπορούσαν άνετα να του έχουν δώσει το προβάδισμα στο σκορ.

Το β’ μέρος ξεκίνησε με κάλπικο γκολ από τη Μονπελιέ, αφού ο Ιταλός διαιτητής Ορσάτο δεν είδε το χέρι του Ουτάκα. Μετά από αυτήν την εξέλιξη, ο Θρύλος αντέδρασε άμεσα και απώλεσε μοναδικές ευκαιρίες για την ισοφάριση, με τους Φουστέρ και Γκρέκο. Στο 73′, ο Τοροσίδης ισοφάρισε τον αγώνα, με τον Ολυμπιακό να συνεχίζει να πιέζει ασφυκτικά την άμυνα των Γάλλων.  Τη μεγάλη ανατροπή πέτυχε ο Ολυμπιακός στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων με τη γκολάρα του Μήτρογλου, που τον βάζει γερά στο παιχνίδι της πρόκρισης!!!!

Οι φάσεις του αγώνα

Ο Κάρολ ήταν στο ξεκίνημα κάτω από τα δοκάρια, ο Τοροσίδης στο δεξί άκρο της άμυνας, ο Χολέβας στο αριστερό και οι Μανωλάς-Κοντρέρας στο κέντρο της άμυνας. Στη μεσαία γραμμή  οι Μοντέστο, Μανιάτης και Μασάντο, ενώ οι Φουστέρ και Γκρέκο πλαισίωναν τον Τζεμπούρ.

Στο 19′  Γκρέκο ελίχθηκε εξαιρετικά από αριστερά, έβγαλε τη σέντρα, αλλά ο Τζεμπούρ εν πρόλαβε να βάλει την προβολή σωστά και να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 24′, μετά από το κόρνερ του Μασάντο, ο Χίλτον πρόλαβε τον Τζεμπουρ στο πρώτο δοκάρι και έδιωξε τη μπάλα.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό, ο Γκρέκο πέρασε πάσα-έτοιμο γκολ στον Μασάντο που αστόχησε υπό πίεση.

Στο 48′, η Μονπελιέ άνοιξε το σκορ με κάλπικο τρόπο! Ο Ουτάκα δέχθηκε τη μπαλιά στη μεγάλη περιοχή του Θρύλου και έκανε το κοντρόλ με το χέρι (!), στρώνοντας τη μπάλα στον Σαρμπονιέ για το 1-0, αφού ο Ντανιέλε Ορσάτο δεν υπέδειξε την παράβαση.

Στο 55′, ο Μοντέστο σέντραρε μέσα στην περιοχή της Μονπελιέ, ο Φουστέρ έπιασε ανενόχλητος την κεφαλιά, αλλά έστειλε τη μπάλα μόλις άουτ!

Στο 58′, ο Γκρέκο πήρε εξαιρετική πάσα από τον Τζεμπούρ και δεν πλάσαρε έγκαιρα τον Πιονιέ, που είχε βγει μακριά από την εστία του.

Στο 73′, ο Θρύλος ισοφάρισε μετά το φάουλ του Χολέβα και το σουτ το Τοροσίδη και συνέχισε την πίεση.

Στο 79′, ο Πιονιέ πρόλαβε τον Φουστέρ και έδιωξε την τελευταία στιγμή τη μπάλα.

και στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Χολέβας βρήκε τον Αμπντούν που γύρισε στο Μήτρογλου για να πετύχει την απόλυτη ανατροπή για τον ΕΥΡΩΘΡΥΛΟ!!!!!

Μονπελιέ: Πιονιέ, Εμπίβα, Χίλτον, Μπεντίμο, Σταμπουλί, Μπελχαντά, Καμπελά, Σαϊχί, Ουτάκα, Μουνιέ (62′ Εστράντα), Σαρμπονιέ (68′ Καμαρά)

Ολυμπιακός: Kάρολ, Τοροσίδης, Μανωλάς, Κοντρέρας, Χολέβας, Μανιάτης, Μοδέστο, Γκρέκο (60′ Αμπντούν), Μασάντο, Φουστέρ (88′ Λυκογιάννης, Τζεμπούρ (70′ Μήτρογλου)
Πηγή parapolitika.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα