Τηλεοπτικό στασίδι από τους υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ και την τριπλέτα από το πρώην ΛΑΟΣ που εκπροσωπεί τη ΝΔ!

Πολύ κακή αρχή σημειώνεται το πρώτο 48ωρο μετά τις εκλογές σχετικά με την κινητικότητα των μελών της κυβέρνησης στα τηλεοπτικά παράθυρα, αλλά και της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Από την πρώτη κιόλας ώρα μετά την ορκωμοσία οι υπουργοί και υφυπουργοί έχουν πιάσει στασίδι σε κανάλια και ραδιόφωνα.

Αν είναι μόνο για τις απαραίτητες δηλώσεις που πρέπει να κάνουν τα νέα

μέλη της κυβέρνησης έχει καλώς… διαφορετικά θα πρέπει να είναι πιο φειδωλοί – ειδικά όσοι προέρχονται από τον ΣΥΡΙΖΑ, και να σταματήσει αυτό το κακό των τελευταίων ετών όπου ό,τι ώρα και να άνοιγες τηλεόραση ή ραδιόφωνο υπήρχε ένας υπουργός ή υφυπουργός να μιλάει!

Όσον αφορά τη ΝΔ το τελευταίο 48ωρο στο 80% των πάνελ εκπροσωπείται από την τριπλέτα Βορίδη, Γεωργιάδη, Πλεύρη με ολίγη από Νικήτα Κακλαμάνη και Πάνο Παναγιωτόπουλο. Με δεδομένη τη στάση του Αντώνη Σαμαρά μετεκλογικά, τόσο σε επίπεδο συμβολισμού με την απουσία του από την παράδοση του Μαξίμου όσο και με την απόφαση του να παραμείνει στην αρχηγία του κόμματος, η εκπροσώπηση του κόμματος στα ΜΜΕ από την τριπλέτα που προέρχεται από το ΛΑΟΣ δίνει ένα σήμα για τη συνέχεια!

The post Τηλεοπτικό στασίδι από τους υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ και την τριπλέτα από το πρώην ΛΑΟΣ που εκπροσωπεί τη ΝΔ! appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα