Τελετή απονομής Βραβείων E.E.A: «Καινοτομία και Δημιουργική Επιχειρηματικότητα»

Τη Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014, σε μια λαμπρή εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής, θα λάβει χώρα η τελετή απονομής των Βραβείων Ε.Ε.Α «Καινοτομία και Δημιουργική Επιχειρηματικότητα», στο πλαίσιο του νέου, μεγάλου και πολυσήμαντου θεσμού που καθιερώνει από φέτος η Αστική Εταιρία «Ερμής» του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών.

Σ΄ αυτή τη ξεχωριστή βραδιά στρέφουμε τους προβολείς σ αυτούς που το δικαιούνται! Ελληνικές εταιρίες που διαφημίζουν το όνομα της Ελλάδας

σε κάθε γωνιά της γης, έλληνες επιχειρηματίες που διαπρέπουν σε τεχνολογίες αιχμής δημιουργώντας ανταγωνιστικά προϊόντα και υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας, συνεργατικά επιχειρηματικά σχήματα που βρίσκουν νέες αγορές στο εξωτερικό και επιχειρήσεις που δημιουργούν νέες θέσεις εργασίας και διακρίνονται από κοινωνική ευαισθησία.

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, με διακριτό ρόλο και παρεμβατικό λόγο στην οικονομική ζωή της χώρας, περιβάλλει με το κύρος του και τις αναβαθμισμένες παροχές του την – πολλές φορές άνιση – προσπάθεια που καταβάλλουν οι έλληνες επιχειρηματίες να διακριθούν, μέσα στους ασφυκτικούς περιορισμούς που δημιούργησε για τις ελληνικές εταιρίες η πρωτοφανής και πολυετής κρίση. Γι αυτό επιβραβεύει την Καινοτομία και τη Δημιουργική Επιχειρηματικότητα, καλώντας και την Πολιτεία να τις στηρίξει έμπρακτα και άμεσα.

ΛΙΣΤΑ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΑΒΕΥΤΟΥΝ:

1. Εταιρεία epsilon net, με Πρόεδρο τον κο Μίχο Ιωάννη και τον κο Πρασσά Βασίλειο ως Σύμβουλο Εργασιακών Θεμάτων , η οποία από το έτος 1999 δραστηριοποιείται στους τομείς της πληροφορικής, internet, ολοκληρωμένης ενημέρωσης και κατάρτισης σε θέματα που άπτονται της φορολογικής και εργατικής νομοθεσίας και νομολογίας, με ταχύτατους ρυθμούς ανάπτυξης.

2.Εταιρεία ΘΕΣγάλα-ΠΙΕΣ, με Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο τον κο Βακάλη Αθανάσιο, η οποία έχει έδρα στην Λάρισα και καινοτόμησε τοποθετώντας αυτόματες μηχανές εμφιάλωσης γάλακτος νέας τεχνολογίας.

3.Εταιρεία ΛΟΥΞ, με διαδρομή 63 ετών στην αγορά των αναψυκτικών, η μεγαλύτερη αμιγώς ελληνική εταιρεία στον κλάδο και 3η μετά από δύο γνωστές πολυεθνικές. Επικεφαλής της είναι ο κ. Πλάτωνας Μαρλαφέκας, Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας.

4.Εταιρεία MAT ELECTRONICS ,με Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο τον κο Γιαννούκο Γρηγόρη με έδρα το Περιστέρι Αττικής, η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα των ψηφιακών ταμειακών μηχανών με εξαγωγική δραστηριότητα σε πάνω από 20 χώρες.

5.Εταιρεία MATRIX,με Διευθύνοντα Σύμβουλο τον κο Τσεσμετζόγλου η οποία από τον Σεπτέμβριο του 2012 είναι Brokers at Lloyd’s, διατηρεί γραφεία σε Ελλάδα και εξωτερικό, με ανοδική αύξηση στον κύκλο εργασιών της, δίδοντας έμφαση στην καινοτομία και τις υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας.

6. Εταιρεία ONEX, με Πρόεδρο τον κο Ξενοκώστα, η οποία δραστηριοποιείται στους τομείς της νανοτεχνολογίας- τεχνολογίας υλικών, πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών, πολιτικής προστασίας και διαχείρισης κρίσεων, αεροπορικής υποστήριξης, επιχειρηματικής και διοικητικής υποστήριξης.

7.Εταιρεία TAXIBEAT,με ιδρυτή της τον κο Δρανδάκη Νίκο, η οποία εφαρμόζει μία νέα ιδέα, μέσω κινητού τηλεφώνου, στην εξεύρεση ταξί.

8.Εταιρεία 9 ΣΥΝ, με Πρόεδρο τον κο Συριόπουλο, η οποία αφορά σε συνεταιριστική εφοδιαστική αλυσίδα του κλάδου των τροφίμων.

9.Η κυρία Κατερίνα Μισθού, από τη Ρόδο, η οποία εισήχθη 1η στο Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

The post Τελετή απονομής Βραβείων E.E.A: «Καινοτομία και Δημιουργική Επιχειρηματικότητα» appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα