Πίσω από τις λέξεις (της Μέρκελ) κρύβεται ο Αλέξης

Τουρλουμπούκι! You know τουρλουμπούκι; Σόκι και δέος η διάψευση Μέρκελ περί δημοψηφίσματος! Αν μη τι άλλο σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς βρε guys μου, δεν πλήττουμε! Απογειώνεται η ειδησεογραφία! 

Kinder έκπληξη!
«Νομίζω ότι η καγκελαρία κάνει ένα παιχνίδι με τις λέξεις» εκσφενδόνισε η Όλγα Τρέμη στον Μανώλη Καψή όταν ο τελευταίος της φώτισε τη λέξη «σκέψεις» στην κυβερνητική ανακοίνωση, που καλύπτει, κατά τη γνώμη του και τους δύο.
Έτσι είναι ανκοργούμαν μου και μιας και είναι και επίκαιρο…

πίσω από τις λέξεις, κρύβεται ο Αλέξης! Τσα! 

Ήταν ανάγκη;
Οϊ μπόι! Αυτό κι αν είναι ξενέρωμα! Να γυρνάς στη ΝΕΤ το απόγευμα για τα καθιερωμένα πάνελ των τελευταίων ημερών και… τζίφος! Στη θέση τους επέστρεψε το «Έχει γούστο» της Μπήλιως! Ε ρε fuck! Φτου! 

Τα εύγε μας
Διότι μπορεί να παραλείψαμε να το τονίσουμε, αλλά όαση η αλλαγή στο πρόγραμμα της κρατικής που μπουμπούνισε. Ανεκτίμητο! Να γυρνάς ό,τι ώρα το channel σου και να κάνεις watch κουβέντες, πάνελ και καλεσμένους να αρπάζονται; Όνειρο! Ζω μη με ξυπνάτε! 

Απόλαυση
Αποθέωση χθες στην εκπομπή των Πολίτη – Γαβρά η βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου. Δεν υπάρχει η περίπτωση της! Does not exist το woman! Είχε δίπλα της τον Χρυσοχοίδη και τον έφτιαξε! Τούρμπο τον έκανε! Τι του ανεμοστροβίλισε; 

Πολύ γέλιο!
«Το διαβάσατε το δεύτερο μνημόνιο; Πείτε μας τώρα με ένα ναι ή ένα όχι, μη μας το πείτε πάλι αργότερα» του μπουμπούναγε! Και του κάνει την κίνηση και του περνά δίπλα της που καθόταν, τα χαρτιά. Φόρτωσε εκείνος, προσεβλήθη! Με το που του τα δίνει, στο κλάσμα δευτερολέπτου αναψοκοκκινισμένος της τα επιστρέφει! Δεν τα άντεχε μπροστά του στιγμή!
Όλο εναντιώνεται αυτό το παιδί στη μόρφωση βρε παιδάκι μου!

Τσακώστε και ένα Morrissey για have a nice Σαββατοκύριακο!
(ελπίζουμε να μας προλάβει πριν τη βύθιση του country!)

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα