Πήραν το «Δρόμο», το σωστό, Μαυρίδης και Λέντζας

Τους άλλαξαν μέρα και ώρα και γκάζωσαν…

Έπρεπε να περάσει κοντά ένα δίμηνο για να συμφωνήσουν στον ALPHA ότι ο προγραμματισμός της εκπομπής του Γιώργου Μαυρίδη και του Γιώργου Λέντζα «Στο δρόμο» απέναντι στο ανίκητο Survivor ισοδυναμούσε με καταδίκη. Ή έστω με βαριά ποινή χωρίς αναστολή. Τελικά το κατάλαβαν.

Και από Τρίτη βράδυ απέναντι στην… μπουλντόζα Survivor, «Ο δρόμος» μετατέθηκε Κυριακή

στις 5 το απόγευμα. Αποτέλεσμα; Καταρχήν διπλάσια ποσοστά τηλεθέασης, που είναι και το ζητούμενο. Και φυσικά ικανοποίηση από τους συντελεστές με πρώτο και καλύτερο τον παρουσιαστή Γιώργο Μαυρίδη που προ εβδομάδων όταν η εκπομπή έπαιξε δοκιμαστικά σε επανάληψη στην τωρινή ώρα και μέρα της (Κυριακή απόγευμα) έγραψε με πικρό χιούμορ «Σήμερα στις 17:50 επανάληψη το 1ο επεισόδιο για να μας δει και άλλος κόσμος εκτός από τις μαμάδες μας…».

Οι αριθμοί βέβαια μιλάνε από μόνοι τους. Από 7% έως 10% που έκανε απέναντι από το Survivor, το τηλεοπτικό road trip των δύο κολλητών έφτασε το 16% στο σύνολο, ενώ στο δυναμικό κοινό (15-44) υπερδιπλασίασε τα ποσοστά του φτάνοντας το 24,6%. Το υψηλότερο ποσοστό του «Ο δρόμος» το έκανε στους άνδρες 25-44, κερδίζοντας το 35,1%.

Εν ολίγοις πρόκειται για μια καλή ταξιδιωτική εκπομπή, που έχει δομή και σενάριο, εντάσσει τα στοιχεία του αυθορμητισμού των παρουσιαστών, αλλά οπωσδήποτε φαίνεται ότι είναι οργανωμένη ως προς την παραγωγή (FOS On Air).

The post Πήραν το «Δρόμο», το σωστό, Μαυρίδης και Λέντζας appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα