Πιλότος γύρισε το αεροπλάνο ώστε ζευγάρι να αποχαιρετήσει τον ετοιμοθάνατο εγγονό του

Πιλότος της Etihan Airways σταμάτησε το αεροπλάνο που ετοιμαζόταν να απογειωθεί από το αεροδρόμιο του Μάντσεστερ ώστε ένα ζευγάρι να πει αντίο στον ετοιμοθάνατο εγγονό του.

Η Μπέκι Στέφενσον, ταξιδιωτικός πράκτορας από το Μπράντφορντ, δήλωσε ότι δύο από τους πελάτες της, ετοιμάζονταν να πετάξουν για Αυστραλία μέσω Αμπού Ντάμπι, όταν έμαθαν πως ο εγγονός τους ήταν σοβαρά άρρωστος.

Όπως δήλωσε στον Independent είχαν ήδη επιβιβαστεί στην πτήση της Etihad Airways

και ετοιμάζονταν να απενεργοποιήσουν τα κινητά τους, όταν είδαν μια αναπάντητη κλήση από τον γαμπρό τους.

«Το αεροπλάνο βρισκόταν ήδη στη διαδικασία της τροχοδρόμησης, όταν είδαν το μήνυμα στο κινητό τους πως ο εγγονός τους ήταν στη μονάδα εντατικής θεραπείας και πως έπρεπε να πάνε εκεί δήλωσε η Στέφενσον.

«Έδειξαν το μήνυμα στο προσωπικό του πληρώματος και αφού μίλησαν με τον πιλότο, ο τελευταίος αποφάσισε να γυρίσει το αεροπλάνο».
Ο πιλότος επέστρεψε το αεροσκάφος στην πύλη επιβίβασης ενώ το προσωπικό κανόνισε για τις αποσκευές του ζευγαριού και τους βοήθησαν να βγουν από το αεροδρόμιο και να πάρουν το αυτοκίνητό τους αμέσως ώστε να πάνε όσο πιο γρήγορα γινόταν στο νοσοκομείο.

Ο εγγονός τους πέθανε την επόμενη ημέρα, στις 31 Μαρτίου, όταν οι επιβάτες αναμενόταν να φθάσουν στην Αυστραλία.

Η Στέφενσον δήλωσε πως το ζευγάρι, που δεν θέλει να κατονομαστεί, ήταν ευγνώμονες που είχαν την ευκαιρία να πουν αντίο στον εγγονό τους.

Ο ταξιδιωτικός πράκτορας έκανε μια ανάρτηση στο Facebook, ευχαριστώντας την αεροπορική εταιρεία, ενώ ο πιλότος εγκωμιάστηκε για την πράξη του από τους χρήστες .

Η Etihad φέρεται να επέτρεψε στο ζευγάρι να επαναχρησιμοποιήσει τα εισιτήριά του για ένα μελλοντικό ταξίδι στην Αυστραλία, όπου έχουν συγγενείς.
Πηγή ethnos.gr

The post Πιλότος γύρισε το αεροπλάνο ώστε ζευγάρι να αποχαιρετήσει τον ετοιμοθάνατο εγγονό του appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα