Στον Πρετεντέρη αποδίδεται το αντικυβερνητικό άρωμα της επιστολής των εργαζομένων του MEGA στους μετόχους

Στο γραφείο του κλείστηκε ο Καψής μετά τα παράπονα για τα sites

Τις απόψεις του Σταύρου Ψυχάρη – λέγεται, ότι απηχεί η επιστολή που εστάλη στους εκδότες – μετόχους, μετά τη συνέλευση στο MEGA την περασμένη Πέμπτη… Τις οποίες λέγεται ότι φρόντισε να «μεταφέρει» ο Γιάννης Πρετεντέρης που για πρώτη φορά παραβρέθηκε σε τέτοια διαδικασία!

Αφού λοιπόν σημειώσουμε ότι στην εν λόγω συνέλευση ο διευθυντής ειδήσεων του καναλιού Μανώλης

Καψής διατύπωσε τα παράπονά του για όσα «μεταφέρουν ορισμένοι» στο Enimerosi24, σχετικά με την αναφορά μας ότι «σκορπά φρούδες ελπίδες… δίχως να έχει ενημέρωση»… Ολοκλήρωσε το σύντομο διάλογο που είχε με τους εργαζόμενους λέγοντας ότι «Δεν θέλω να ξαναδώ τίποτα από αυτά που λέω στα sites»… Ενώ όταν ρωτήθηκε από πού αντλεί την αισιοδοξία του και πόσο έγκυρα είναι όσα τους μεταφέρει απάντησε, «Πάντως οι πληροφορίες μου δεν είναι από site»… Στη συνέχεια το στέλεχος του καναλιού αποχώρησε και κλείστηκε στο γραφείο του… Σε αντίθεση με το σχολιαστή Γιάννη Πρετεντέρη που συμμετείχε στη συνέλευση έχοντας ενεργό ρόλο!

Εκεί λοιπόν ο δημοσιογράφος επιχείρησε να επηρεάσει τη συνέλευση και σε ένα μεγάλο βαθμό τα κατάφερε περνώντας στην επιστολή που εστάλη στους εκδότες συγκεκριμένη διατύπωση κατά της κυβέρνησης… Στην οποία αποδίδονται προθέσεις και «ορέξεις» – όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, με σκοπό να «εξαφανίσει» το κανάλι! Μάλιστα ο δημοσιογράφος φέρεται να είπε, «Αυτό που συμβαίνει είναι πρωτοφανές… Δεν έχει ξαναγίνει… Η κυβέρνηση εκβιάζει τις τράπεζες».

Τέλος να σημειωθεί ότι πέρα από το αντικυβερνητικό χρώμα που έδωσε στην επιστολή ο Γιάννης Πρετεντέρης… Οι εργαζόμενοι ζητούν ως προς τα υπόλοιπα να πληροφορηθούν απευθείας από τους ίδιους τους μετόχους τις προθέσεις τους και τους παρακαλούν να μην εγκαταλείψουν ένα κανάλι που οδήγησαν στην πρώτη θέση με πολύ δουλειά.

The post Στον Πρετεντέρη αποδίδεται το αντικυβερνητικό άρωμα της επιστολής των εργαζομένων του MEGA στους μετόχους appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα