Ο Κασιμάτης δεν είναι και Άδωνις

Απάντηση στον δημοσιογράφο της «Καθημερινής» από τον Ανάποδο του ΣΧΕΔΙΟΥ Β

Ενας από τους αρθρογράφους (λέμε τώρα…) της «Καθημερινής», σίγουρα όχι από τους πλέον εγγράμματους, ονόματι Κασιμάτης, αποπειράθηκε πριν μερικές μέρες να κάνει χιούμορ με το Σχέδιο Β. Ουδείς ψόγος, μόνον ότι η αυτογνωσία του δεν πρέπει να είναι και ιδιαίτερα ανεπτυγμένη - αλλιώς θα γνώριζε πως η πολιτική ευθυμογραφία απαιτεί γραφίδες που ξεπερνούν κατά πολύ το δικό του ανάστημα. Και τα κατάφερε ο δύσμοιρος, να υποπέσει σε τουλάχιστον τρεις γκάφες, σε λιγότερες από δέκα αράδες.

Αρχικά

…πληροφόρησε τους αναγνώστες του πως ο Αλ. Αλαβάνος, παρουσίασε τη θέση του Σχεδίου Β, για έξοδο από την ευρωζώνη, την περασμένη Τρίτη. Τις έμαθε ο ίδιος, παναπεί, τις σχετικές θέσεις τώρα, διότι οι υπόλοιποι Ελληνες, άλλοι πλήρως και άλλοι λιγότερο, τις έχουν πληροφορηθεί περισσότερο από ένα χρόνο.

Μετά, ανακάλυψε πως οι ….άγνωστες (μόνο σ αυτόν ) θέσεις παρουσιάστηκαν με «ένα ινστιτούτο Ανδρέας Μπάτσης». Εντάξει, δεν είχαμε δα την απαίτηση να γνωρίζει ο εν λόγω κυριούλης ποιος ήταν ο Δημήτρης Μπάτσης, αλλά θεωρούσαμε πως διάολε, απλή ανάγνωση γνωρίζει και θα τα κατάφερνε με την αντιγραφή της πρόσκλησης. Κάνουμε κι εμείς λάθη…

Και μετά, αφού χρησιμοποίησε το ευφυέστατο πολιτικό αστείο ότι ο Αλαβάνος έχει δύο αριστερά χέρια, προχώρησε και σε υψηλού επιπέδου πολιτική κριτική, χαρακτηρίζοντας ¨παχουλό¨ τον ένα από τους ομιλητές και λιγνό τον άλλο. Θέλει ο ρατσισμός του να κρυφτεί κι η χαρά δεν τον αφήνει.

Όχι τίποτ άλλο, αλλά ο κ. Κσιμάτης δεν είναι δα και κανας Αδωνις - πιθανώς όμως είναι Γεωργιάδης…
Πηγή sxedio-b.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα