Ο Γκούμας του STAR και το BBC

Πριν δύο ημέρες κατάφερε κάτι μοναδικό για τα ελληνικά δημοσιογραφικά δεδομένα – ίσως και εκτός συνόρων της χώρας, αφού για πρώτη φορά ληστής μιλά στην τηλεοπτική κάμερα, ελάχιστα λεπτά μετά τη διάπραξη της ληστείας κι ενώ είχε συλληφθεί από τους αστυνομικούς!

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο ρεπόρτερ του STAR Βαγγέλης Γκούμας που υπέγραψε το μοναδικό στα χρονικά βίντεο με τη συνέντευξη του ληστή που πιάστηκε στα πράσα… δεν είναι μια συνηθισμένη περίπτωση δημοσιογράφου! Διότι δεν αρκεί να είσαι τυχερός,

πρέπει να είσαι και αποτελεσματικός… Άλλωστε η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς και κυρίως τους ικανούς που κοπιάζουν καθημερινά… Ο Βαγγέλης Γκούμας του STAR αποδεικνύεται μια τέτοια περίπτωση δημοσιογράφου που αγαπά αυτό που κάνει, χωρίς να λογαριάζει τα εμπόδια στην καθημερινή άσκηση του επαγγέλματός του, κυνηγά τα θέματά του… ομολογουμένως σπάνιο φαινόμενο στις ημέρες μας… και οι προσπάθειές του ανταμείβονται πάντα με επιτυχία… προσφέροντας μοναδικά και κυρίως ελκυστικά στους τηλεθεατές ρεπορτάζ στο δελτίο ειδήσεων του STAR.

Αντίστοιχης επιτυχίας όμως ήταν και το χθεσινό του ρεπορτάζ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού… αφού με την κάμερά του κατάφερε να μπει στον καταυλισμό των προσφύγων στα Οινόφυτα που μόνο το BBC είχε το προνόμιο να πάρει εικόνες και να μιλήσει με πρόσφυγες!

Κανένας άλλος σταθμός, πλην του STAR και του Βαγγέλη Γκούμα, αλλά και του BBC με τον Χάουαρντ Τζόνσον – όπως ομολόγησε η αμερικανίδα επικεφαλής του hot spot, δεν έχει περάσει την είσοδο του καταυλισμού… και μάλιστα σε μια στιγμή που το πρωτοφανές κύμα κακοκαιρίας έχει πλήξει τη χώρα!

The post Ο Γκούμας του STAR και το BBC appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Αναζητήσεις
βαγγελης γκουμας δημοσιογραφος, ???? ???? ?????? ??
Τυχαία Θέματα