Τι ενώνει και τι χωρίζει τον Χατζηνικολάου, με τους Λιαρέλλη – Μιχελάκη

Μια συνεργασία του ΑΝΤ1 με τον εκδότη της Real News με μοναδικά χαρακτηριστικά…

Σε αντίθεση με τη μέχρι σήμερα τηλεοπτική πορεία του Νίκου Χατζηνικολάου, εστιάζοντας κυρίως στους σταθμούς από τους οποίους έχει περάσει… η τωρινή συνεργασία του με τον ΑΝΤ1 έχει χαρακτηριστικά που παρατηρούνται για πρώτη φορά.

Το βασικό χαρακτηριστικό της συνεργασίας του δημοσιογράφου

με το σταθμό της οικογένειας Κυριακού που τη διαφοροποιεί από όλες τις προηγούμενες είναι οι σχέσεις των δυο πλευρών… αλλά και επιπλέον του δημοσιογράφου με τη διοίκηση του καναλιού.

Έως τώρα ο Νίκος Χατζηνικολάου είχε συνεργαστεί με το MEGA, τον ALPHA, το ALTER και το STAR. Δηλαδή τηλεοπτικοί σταθμοί με τους ιδιοκτήτες των οποίων είχε μακρά προσωπική φιλία, συνεργασία ή κουμπαριά… αντίστοιχα και με τη διοίκηση σε κάθε έναν από αυτούς τους σταθμούς… αν δεν την ασκούσε ο ίδιος, είχε προνομιακή σχέση.

Για πρώτη φορά λοιπόν ο Νίκος Χατζηνικολάου θα συνεργαστεί με έναν τηλεοπτικό σταθμό με την ιδιοκτησία του οποίου οι σχέσεις του είναι φιλικές, αλλά δεν έχουν το βάθος των προηγούμενων. Αντίστοιχες όμως είναι οι σχέσεις του και με τη διοίκηση του καναλιού, εξαιρώντας τον Τζόνι Καλημέρη, δηλαδή με τον Στρατή Λιαρέλλη και τον Γιάννη Μιχελάκη. Βεβαίως στο παρελθόν έχουν συνυπάρξει σε άλλα «μαγαζιά»… όπως για παράδειγμα στο MEGA, με τον Γιάννη Μιχελάκη.

Συμπερασματικά αυτό το χαρακτηριστικό που παρατηρείται για πρώτη φορά στη συνεργασία του δημοσιογράφου με τον ΑΝΤ1, δεν είναι σε καμιά περίπτωση αρνητικό, ούτε αναφέρεται ως τέτοιο… αντίθετα, πολλές φορές αποτελεί συστατικό στοιχείο επιτυχίας!

Αρκεί να βρεθούν οι ισορροπίες και τα πατήματα… Διότι στο ίδιο πλαίσιο – σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Νίκος Χατζηνικολάου στον ΑΝΤ1 δεν θα συνοδεύεται από στενούς του συνεργάτες… μοιραία λοιπόν θα πρέπει να συνεργαστεί και να εμπιστευτεί στο δύσκολο έργο της παρουσίασης του δελτίου ειδήσεων τον Γιάννη Μιχελάκη… με τον οποίο στο παρελθόν (σε ρόλο πολιτικού τότε ο Μιχελάκης), είχαν κάποια στιγμή καβγαδίσει!

Θυμηθείτε εδώ το σχετικό απόσπασμα

Τέλος, αντίστοιχα και με το διευθύνοντα σύμβουλο του ΑΝΤ1 Στρατή Λιαρέλλη ο Νίκος Χατζηνικολάου δεν είχε ποτέ στενές φιλικές σχέσεις… πρόκειται για δύο επαγγελματίες με διαφορετικές δημοσιογραφικές καταβολές και διαφορετική κουλτούρα ζωής… Σε αυτή τη φάση όμως, όλες οι πλευρές είναι υποχρεωμένες να αναζητήσουν αυτά που τους ενώνουν και όχι αυτά που τους χωρίζουν… άλλωστε είναι προϋπόθεση για να πετύχει το εγχείρημα που έχουν αναλάβει!

The post Τι ενώνει και τι χωρίζει τον Χατζηνικολάου, με τους Λιαρέλλη – Μιχελάκη appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα