Ο χρόνος τα γιατρεύει όλα

Εντυπωσιακό το δημοσίευμα της ηλεκτρονικής έκδοσης των «Παραπολιτικών» που εκθειάζει τον Αντώνη Σαμαρά! Βεβαίως για κάποιον που αγνοεί την προϊστορία δεν προκαλεί εντύπωση… Είναι όμως πολύ νωπά τα γεγονότα για να περάσουν απαρατήρητα… Αφού δεν είναι ούτε δυο χρόνια που ο εκδότης της εφημερίδας Γιάννης Κουρτάκης αποκαλούσε το σάιτ antinews «Διαδικτυακό βόθρο του Σαμαρά»! Ενώ πέρυσι τέτοιον καιρό ο εκδότης καταθέτοντας στην Επιτροπή της Βουλής για τα δάνεια των

κομμάτων και των ΜΜΕ είχε υποστηρίξει ότι ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, του είχε τηλεφωνήσει για να του ζητήσει να κατεβάσει από το σάιτ του το ηχητικό με τη συνομιλία που τον εμφάνιζε να συζητά με τον εισαγγελέα Ισίδωρο Ντογιάκο και να τον αποκαλεί «Παναθηναικάκια»!

Προφανώς όμως όπως αποδεικνύει και το παραπάνω κομμάτι, η «πληγή» έχει επουλωθεί! Διότι πώς αλλιώς να εξηγήσει κανείς το ρεπορτάζ με τον αποκαλυπτικό τίτλο: Οταν ο Σαμαράς προειδοποιούσε τον Ραχόι για την Καταλονία. Και εκείνος… αγρόν ηγόραζε»! Διότι σύμφωνα με το δημοσίευμα, δεν είναι μόνο ότι ο πρώην πρωθυπουργός ξαφνικά έγινε διορατικός… στο τέλος του κειμένου ο συντάκτης τον μαλώνει κιόλα (ενν τον Σαμαρά) που δεν έχει προλάβει να βρει χρόνο για να καταγράψει όσα συνέβησαν επι των ημερών του!

The post Ο χρόνος τα γιατρεύει όλα appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα