Η Σία έκανε λάθος το φρούτο…

Ο Δραγασάκης (δεν) ήταν στο Φαρ Ουέστ (ΒΙΝΤΕΟ)…

Πηγή nonews-news.blogspot.gr
Ο Χατζηνικολάου κέρδισε χθες (ενν.προχθες) και η Σία εκανε αντεπίθεση, σήμερα, (ενν. χθες) με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Δραγασάκη.
Η συνέντευξη, όμως, δεν έβγαλε καμιά σπουδαία είδηση. Ασε που και η Σία, εκανε λάθος το φρούτο, όταν είπε

στον Δραγασάκη, «κυβέρνηση είστε, εσεις κρατάτε το μαχαίρι και το καρπούζι» (μικρό το κακό για το… πεπόνι).
Κατά τ’ άλλα, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, είπε «ναι» στις επενδύσεις, αλλά «οχι με την λογική εποχής Φαρ Ουέστ».

Σύμφωνα με τον κ. Δραγασάκη, «η απόφαση του ΚΑΣ είναι συμβατή με τις δεσμεύσεις όπως και η απόφαση για τα δασικά ανοίγει το δρόμο να προχωρήσει η επένδυση».

«Δεν συμφωνώ ότι πρέπει να θάψουμε τα αρχαία, αλλά ούτε και να γίνει η Ελλάδα εκθετήριο αρχαίων» ανέφερε.

«Είμαστε σε διαρκή επαφή με τους ενδιαφερόμενους. θα κάνουμε ό,τι πρέπει με όρους νομιμότητας». Ο κ. Δραγασάκης δήλωσε ακόμη ότι «ήταν γνωστό στους θεσμούς ότι υπάρχουν αρχαία και εντοπίζονται όταν αλλάζουν οι όροι χρήσης γης».

Σε ό,τι αφορά την αξιολόγηση, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης δήλωσε ότι «μέχρι το Eurogroup στις αρχές Νοεμβρίου έχουμε αυτοδεσμευθεί για ολοκλήρωση του 80% της αξιολόγησης και έως το τέλος του χρόνου να έχει ολοκληρωθεί». «Στόχος είναι έως τον Ιούνιο να έχουν ολοκληρωθεί όλα» συμπλήρωσε.

«Οι τράπεζες δεν έχουν πρόβλημα… Χρειάζεται όμως να επιταχυνθούν οι διαδικασίες με τα «κόκκινα» δάνεια για να δοθούν νέα δάνεια στην οικονομία» υπογράμμισε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κ. Δραγασάκης. Τόνισε πως «θα δοθεί από το πλεόνασμα μέρισμα στην κοινωνία, αποσαφηνίζοντας ότι το κοινωνικό μέρισμα μπορεί να υπερβεί τα 800 εκατ. ευρώ αν συμφωνήσουν οι θεσμοί.

Δείτε το βίντεο:

The post Η Σία έκανε λάθος το φρούτο… appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα