Ο Μπάμπης και τα λασπόλουτρα

Τι γέλιο Jesus Christ μου! Βραβείο καλύτερης ερώτησης απονέμεται πανηγυρικά στον journalist Νίκο Υποφάντη, που αντικαθιστά (μαζί με την Χριστίνα Νικολαίδου) την Πόπη Τσαπανίδου στον Σκάι! Είχαν today τον Μπάμπη! Ένας είναι ο Μπάμπης του Φαλήρου! Και εκεί που του διάβαζαν τα εξώφυλλα του «Ριζοσπάστη» με τις Χαλυβουργίες και τις ταξικές αλληλεγγύες, στο ξεκούδουνο στη συνέχεια τι τον ρωτάει; Αν θέλει ένα λασπόλουτρο! (Για να συνέλθει;)

Ακατάδεχτος

ήταν από μικρός
Το φαντάζεστε; No, no, κάντε το εικόνα! Τον Μπάμπη μες στη λάσπη να κυλιέται και να φτιάχνει επιδερμίδα! Πολλοί θα θέλανε να τον… αλείψουνε! Με την ευεργετική λασπουριά βεβαίως βεβαίως! Τι απάντησε ο Μπάμπης ξερά κοφτά; «Όχι δεν θέλω»… Ευχαριστώ δεν θα πάρω!

Υ.Γ. Για την ακρίβεια του ρεπορτάζ, να πούμε ότι το question έγινε ως πάσα να περάσουν στο επόμενο θέμα που ήταν τα λασπόλουτρα της Καβάλας! Μα να μην βοηθήσει ο αθεόφοβος και να ανταποκριθεί με ενθουσιασμό; Από ευγένεια!

Προβάδισμα λόγω κεραυνοβολήματος
Και μιας και είμαστε στο Φάληρο. Είδατε ο Σκάι; Τον τιμάει τον έρωτα! Από τις τρεις ωραίες του channel – Πόπη, Σία και Εύα – η Τσαπανίδου την έκανε για διακοπές πρώτη! Οι άλλες δύο, Αντωνοπούλου και Κοσιώνη συνεχίζουν κανονικότατα! Θα είδαν τις φωτο με το αμόρε οι υπεύθυνοι και θα την αποδέσμευσαν νωρίτερα την πρωινή τους presenter! TV σταθμός με ευαισθησίες!

Ώρα να΄χεις…
Άσχετο, αλλά επιτρέψτε μας να παραθέσουμε λίγο τα… συντεχνιακά μας! Του τι τραβάμε με την ψηφιακή μετάβαση και το new technology, εμείς που κάνουμε watch τηλεόραση απανωτά! Δέκα ώρες να αλλάξει το channel! Καταστρόφ guys μου! Εδώ καταστρατηγείται η έννοια του ακαριαίου ζάπινγκ! Εκεί που ήθελες δύο seconds για να κάνεις γύρα σε όλα, τώρα κάθεσαι και αγναντεύεις! Περιμένοντας!

Μπέρδε way
Αμ το άλλο δεν το συζητάμε! Που πετυχαίνεις κάτι σούπερ μία στιγμή, λες μισό λεπτό να δυναμώσω… και πιάνεις λάθος τηλεκοντρόλ και σου βγαίνει μαύρο! Ούτε στο δίπλωμα οδήγησης τέτοια θολούρα!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα