Πρωτότυπες ψηφιακές πρωτοβουλίες από τον Guardian για την κάλυψη των Ολυμπιακών

Μια πλούσια και αρκετά πρωτότυπη σειρά ψηφιακών πρωτοβουλιών που στόχο έχουν να κάνουν ακόμα πιο ενδιαφέρουσα αλλά και διαδραστική την κάλυψη των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου ανακοίνωσε Guardian.

Περισσότεροι από 100 ειδικοί έχουν πάρει μέρος στη δημιουργία και ανάπτυξη των συγκεκριμένων εφαρμογών που ήδη έχουν ξεκινήσει να παρουσιάζονται στην ιστοσελίδα της εφημερίδας, όπως το διασκεδαστικό

«Could you be a medallist?» όπου μπορείτε να δοκιμάσετε τις δικές σας αθλητικές επιδόσεις και να τις μοιραστείτε με τους φίλους σας στα social media.

Μία ακόμα εφαρμογή που αναμένεται να είναι έτοιμη μέχρι την τελετή έναρξης είναι το «Olympic Second Screen experience». Θα είναι διαθέσιμη και για iPad και υπόσχεται ένα εντυπωσιακό, ζωντανό περιβάλλον θέασης των Αγώνων με όλες τις τελευταίες πληροφορίες, liveblogging, εικόνες, tweets κ.α.

Το πακέτο θα περιλαμβάνει ακόμα, εικονική περιήγηση στο στάδιο, live blogs, αλλά και την ήδη επιτυχημένη υπηρεσία brick-by-brick replays με την οποία ο χρήστης θα μπορεί να βλέπει δημιουργικές αναπαραστάσεις των καλύτερων στιγμών των Αγώνων σε stop-motion βίντεο με Λέγκο!

Keywords
Τυχαία Θέματα