Μονόδρομος η συγχώνευση ΔΟΛ – ΠΗΓΑΣΟΥ

Μπορεί τα πρόσφατα δάνεια που έλαβαν ΠΗΓΑΣΟΣ και ΔΟΛ να χάρισαν στα αφεντικά τους χρόνο… Ωστόσο, δεν είναι μακριά η ώρα που θα τεθεί εκ των πραγμάτων το θέμα της συγχώνευσης των δυο οργανισμών.

Αν και ολοκληρώθηκε το ολιγοήμερο διάλλειμα του Γιώργου Μπόμπολα στον Λονδίνο, ενώ τις επόμενες ημέρες επιστρέφει και ο Σταύρος Ψυχάρης από τις ΗΠΑ… Οι όποιες συναντήσεις των δυο ανδρών θα μετατεθούν για μετά το Πάσχα. Εκεί όμως θα ξαναμπούν όλα στο τραπέζι: από την

κυκλοφοριακή κατρακύλα των εφημερίδων, «ΕΘΝΟΣ», «ΤΑ ΝΕΑ» και «GOAL» που βουλιάζουν από Δευτέρα έως Παρασκευή σε πρωτοφανή επίπεδα και, τις καλύτερες επιδόσεις των Σαββατιάτικών φύλλων που κοστίζουν ακριβά (λόγω πολλών σελίδων, ενθέτων, δώρων κ.ά) γράφοντας τεράστιες ζημιές, μέχρι τις εξωφρενικές δανειακές υποχρεώσεις τους! Συμπέρασμα; Ο δρόμος της συγχώνευσης είναι μονόδρομος!

Ανάλογες συζητήσεις έχουν ξαναγίνει, χωρίς όμως αποτέλεσμα και αιτία δεν ήταν επιχειρηματικοί ή οικονομικοί λόγοι, αλλά προσωπικοί! Πάντως η τρόικα, όπως και η Black rock έχουν υποδείξει στα ελληνικά ΜΜΕ και ειδικότερα στους μεγάλους ομίλους τις συγχωνεύσεις ως τη μοναδική οδό σωτηρίας! Άλλωστε το τελευταίο διάστημα στον ΠΗΓΑΣΟ έχουν σημειωθεί σημαντικά προβλήματα στις πληρωμές, ενώ στον ΔΟΛ υπάρχουν καθυστερήσεις, απλώς η κατάσταση της μισθοδοσίας είναι πιο ελεγχόμενη.

Keywords
Τυχαία Θέματα