Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός απόψε στις 21:45

Για το Top-16 της Euroleague Basketball στα κανάλια Novasports

Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, απόψε στις 21:45 θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από τα Novasports 2 & Novasports 2 HD τον ελληνικό «εμφύλιο» στο πλαίσιο της 14ης και

τελευταίας αγωνιστικής του TOP-16 της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στο μπάσκετ. Από το αποτέλεσμα του αγώνα στο ΣΕΦ θα κριθεί με ποιον αντίπαλο θα διασταυρώσουν οι «αιώνιοι» στην φάση των «8» της Euroleague Basketball. Στην περιγραφή του αγώνα θα είναι ο Δημήτρης Καρύδας, στο σχόλιο ο προπονητής Φώτης Κατσικάρης, ενώ στο ρεπορτάζ από τον αγωνιστικό χώρο θα είναι οι Νικήτας Αυγουλής και Χρήστος Καούρης.

Τα κανάλια Novasports πιστά στην υπόσχεση τους «Όλα για την ομάδα σου» θα βάλουν τους συνδρομητές από νωρίς στο κλίμα του μεγάλου αγώνα, με το pre game show το οποίο θα ξεκινήσει στις 21:00 σε παρουσίαση του Γρηγόρη Παπαβασιλείου. Μετά το τέλος του αγώνα θα ακολουθήσει η εκπομπή «Super Euroleague» με τον Γιώργο Συρίγο και την κορυφαία δημοσιογραφική ομάδα, στην οποία θα προβληθεί το «τρίτο ημίχρονο» του αγώνα από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα