Μακράν η καλύτερη κάλυψη από την ΕΡΤ της επίσκεψης Μακρόν!

Δεν ήταν μόνο οι ωραίες εικόνες, αισθητικά και δημοσιογραφικά… προφανώς βοήθησε και το φυσικό ντεκόρ… Ήταν οι λεπτομέρειες που έκλεψαν τις εντυπώσεις σε σχέση με άλλες αντίστοιχες επισκέψεις!

Αυτήν τη φορά η ΕΡΤ λειτούργησε άκρως δημοσιογραφικά και ο φακός της εστίασε στις λεπτομέρειες που αναδεικνύουν τα «αρώματα» και τις «γεύσεις» αυτών των συναντήσεων! Αγνόησε τους καθωσπρεπισμούς και τα πρωτόκολλα και χωρίς να τα χλευάσει, αλλά με ελευθερία κινήσεων κατέγραψε με το φακό της όλα όσα θέλει να δει

κανείς σε αυτές τις περιπτώσεις! Δηλαδή τι κάνει η Μπριζίτ και ο Μακρόν στο πίσω κάθισμα της λιμουζίνας όσο αυτή τους πηγαίνει από τον εναν προορισμό στον άλλον… Ο φακός της ΕΡΤ που εστίασε στο πίσω κάθισμα έδωσε την απάντηση!

Όπως και στην απορία πώς θα είναι η Μπετυ Μπαζιάνα όταν μείνει μόνη της με τη σύζυγο του Γάλλου προέδρου; Ή μετά όταν ολοκληρώθηκαν οι ομιλίες στην Πνύκα πώς είναι τα δυο ζευγάρια μόνα τους και μεταξύ τους; Ο Αλέξης είναι το ίδιο διαχυτικός με την Μπέτυ, όπως ο Εμανουέλ με την Μπριζίτ που βάζει το χέρι του στη μέση της; Η Μπέτυ θα πιάσει τον Αλέξη από το χέρι για να μη γλιστρήσει με τα τακούνια κατεβαίνοντας από τον Ιερό βράχο, όπως έκανε αμέσως η Μπριζίτ με το που ξεκίνησαν να κατεβαίνουν;

Χάριν της ΕΡΤ ο τηλεθεατής μπορούσε να τα δει όλα αυτά… και ακόμα περισσότερα! Τις ματιές των δυο συζύγων στο Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος από τα κοντινά πλάνα… Την αμεσότητα και την ελληνική φιλοξενία μέσα από την αυθόρμητη οικειότητα της Μπέτυς Μπαζιάνα όταν ακουμπούσε το χαλαρό μπράτσο της Μπριζίτ Μακρόν! Τον θαυμασμό στα μάτια της τελευταίας όταν ερχόταν σε επαφή με τον ελληνικό πολιτισμό… αλλά και τη γαλλική της φινέτσα στο δείπνο στο προεδρικό Μέγαρο.

Η ΕΡΤ αυτήν τη φορά τα κατάφερε!

The post Μακράν η καλύτερη κάλυψη από την ΕΡΤ της επίσκεψης Μακρόν! appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα