Ο διάλογος Νίκου Παππά και Μαρέβας Μητσοτάκη

Το δείπνο στο προεδρικό προς τιμήν του Μακρόν σε εικόνες – Από το FB του Νίκου Χασαπόπουλου

Ακούραστος, μαχητικός, αποκαλυπτικός και πάνω από όλα ρεπόρτερ (με την παραδοσιακή έννοια του όρου). Αυτόπτης μάρτυρας της σύγχρονης πολιτικής ιστορίας του τόπου. Εχει έναν μοναδικό τρόπο να διακρίνει την είδηση (δουλεύοντας με όλες τις αισθήσεις στο φουλ), ακόμη κι όταν όλοι οι υπόλοιποι έχουν εγκαταλείψει την προσπάθεια πιστεύοντας ότι δεν υπάρχει τίποτα παραπάνω!

Ο λόγος για τον δημοσιογράφο του ΒΗΜΑΤΟΣ Νίκο Χασαπόπουλο που χάρισε στον Τύπο και στο Διαδίκτυο τις καλύτερες στιγμές

από το παρασκήνιο της επίσκεψης του Γάλλου προέδρου στην Αθήνα (εδώ).

Την ίδια ώρα όμως η σελίδα του δημοσιογράφου στο Facebook ήταν αποκάλυψη! Οι φωτογραφίες που έχει ανεβάσει από το χθεσινοβραδινό δείπνο στο προεδρικό η μια καλύτερη από την άλλη! Ενα φωτογραφικό άλμπουμ γεμάτο ειδήσεις και παρασκήνιο!

Κορυφαία όλων η συνομιλία του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής Νίκου Παππά με τη σύζυγο του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Μαρέβα Μητσοτάκη!

Ενώ η αμέσως επόμενη που διεκδικεί τον τίτλο φωτογραφία της χρονιάς είναι η αγνώστων στοιχείων κυρία ανάμεσα σε Κυριάκο Μητσοτάκη και Πάνο Καμμένο! Η λεπτομέρεια όμως που απογειώνει την εικόνα είναι η κλίση στο σώμα του υπουργού Εθνικής Άμυνας την ώρα που συνομιλεί ο πρόεδρος της ΝΔ με την αγνώστων στοιχείων κυρία και είναι σαν να συμμετέχει στη συζήτηση!

Μπόλικη σημειολογία όμως κρύβει και η μοναξιά του Κυριάκου Μητσοτάκη!

The post Ο διάλογος Νίκου Παππά και Μαρέβας Μητσοτάκη appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα