Κουβέλης: Οι υπουργοί της ΝΔ καθυστέρησαν τη διοικητική μεταρρύθμιση

Με νέες κατηγορίες για τις ευθύνες υπουργών της ΝΔ στην καθυστέρηση προώθησης της διοικητικής μεταρρύθμισης επανήλθε ο Φώτης Κουβέλης σε σύντομη παρέμβασή του. «Ο Αντώνης Μανιτάκης είχε παραδώσει τα στοιχεία για αξιολόγηση του προσωπικού και ότι αφορούσε στις πειθαρχικές διατάξεις, ουδείς όμως από τους υπουργούς της ΝΔ ανταποκρίθηκε στις προθεσμίες που του

είχαν τεθεί για την εφαρμογή του προγράμματος» υποστήριξε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ.

«Το ζήτημα μεταφέρθηκε σε επίπεδο κυβέρνησης – και στην σύσκεψη των τριών πολιτικών αρχηγών αποφασίστηκε να οριστεί Επιτροπή υπό τον κ. Σταμάτη, ώστε να βρεθούν εκείνοι που μπορεί να τεθούν σε διαθεσιμότητα μετά επιλογή. Μετά αποφασίστηκε να φύγουν συλλήβδην εργαζόμενοι» συμπλήρωσε.

Νωρίτερα, κατά την ομιλία του από το βήμα της Ολομέλειας της Βουλής, ο κ.Κουβέλης είχε ζητήσει την καταψήφιση του πολυνομοσχεδίου και είχε υπερασπιστεί και πάλι τον κ.Μανιτάκη απέναντι στις κατηγορίες του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Ναι, όσο συμμετείχε η Δημοκρατική Αριστερά στην κυβέρνηση και όσο ήταν ο Αντώνης Μανιτάκης στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, δεν πέρασε η πρόθεση της τρόικας να γράψει στα παλιά της παπούτσια το κράτος δικαίου και να μετατρέψει τις απολύσεις σε ενσάρκωση της διοικητικής μεταρρύθμισης», τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ.
Πηγή ethnos.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα